O meni

Lightworker – Dragan Kokalovič

Otroštvo

Moje otroštvo je bilo razdeljeno na dva dela, na čas v Bosni in na čas v Ljubljani. V Bosni sem živel do 4. leta, kjer sem, tako kot se je takrat za tiste kraje spodobilo, redno obiskoval cerkev. Čeprav mi način ni bil blizu, sem tam prvič začutil, da obstajajo še drugi duhovni nivoji. In moje zanimanje za njih je začelo naraščati. 

Po mojem 4. letu sem s starši prišel v Slovenijo. Ker sta večino časa delala, sem čas preživljal z mojo drugo mamo, Mileno. Ona me je naučila govoriti tekoče slovensko, brez tistega slavnega “balkanskega L-ja”.

Najdite svetlobo in ljubezen v sebi.

Vsak dan in vsak trenutek.

O meni 

Sem Reiki in ThetaHealing terapevt, ki se že nekaj let ukvarja z odkrivanjem duhovnega in energijskega sveta. Moj glavni in najpomembnejši cilj je, da pripeljem svetlobo v vsak dom in v vsako srce.

ThetaHealing terapija

Reiki terapija

Tečaji

Lightkeeper izdelki

Moja duhovna pot

se je nadaljevala po srednji šoli, saj sem začel takrat obiskovati skupinske meditacije. In čas je bil za spoznavanje meditativnih tehnik, jasnovidnosti … To je bil zame nov, neraziskan teren, kateri me je pa izredno privlačil. Namreč, te energije so bile zavite v neke neznane tančice in začel sem se spraševati ali ni ta duhovnost morebiti tista, katero sem iskal. Po skoraj dve-letnem obiskovanju vodenih meditacij, pa se mi je pripetil dogodek… Zunajtelesno potovanje. Posledica tega je bila nekajdnevna slabost in energijska izgubljenost. In prevladal je strah, zaradi česar sem vse opustil…

Poslanstvo 

Deset let kasneje sem ponovno začutil potrebo duhovnem razvoju in delu na sebi. Najprej mi je na pot prišel Zlati Reiki, nad katerim sem bil preprosto navdušen, obenem sem pa obiskoval še skupinske meditacije. Ta način duhovne rasti me je popolnoma prevzel, zato sem nadaljeval z učenjem Kundalini in Usui Reikija. Preizkusil sem tudi druge duhovne tehnike in med njimi je najbolj navdušil ThetaHealing.

Že po nekaj ThetaHealing seansah preko Skypa sem spoznal, da mi to znanje življenje lahko spremeni na bolje, zato sem se odločil, da opravim tečaj. Sčasoma je prišel tisti občutek samozavesti, ki nastane, ko združiš znanje in razumevanje – ko dobljeno informacijo dejansko začutiš. In končno je prišel trenutek, ko dobljeno znanje in izkušnje lahko delim z vami.

Moja pridobljena znanja:

 • Zlati Reiki
 • Kundalini Reiki (1. 2. in 3. stopnja)
 • Usui Reiki (1. in 2. in 3 ter mojstrska stopnja)
 • Reiki za denar in obilje
 • Angelsko celično zdravljenje
 • PEAT terapevt
 • Theta Healing (DNK 1 in DNK 2, Dig depper, Manifestiranje in obilje, Moj notranji krog)
 • Tečaj Zelene magije
 • Angelsko celično zdravljenje

  Ljubezen in srčnost je tisto, kar želim učiti in deliti.

  0
   0
   Košarica
   Tvoja košarica je praznaNazaj v trgovino

   Shopping Cart