Tečaji

Znanje je naša največje bogastvo, zato ga negujte z ljubeznijo, spoštovanjem in odgovornostjo. 

Kako izbrati pravi tečaj? Osredotočite se na tečaj, ki vas je prvi poklical, na tistega, ki ste ga najprej začutili. 

Usui Reiki je osnoven Reiki, ki vam omogoča povezovanje z dokaj nežno energijo. V Usui Reikiju uporabljamo simbole. Omenjen sistem je sestavljen iz 4 stopenj s tem, da je 3. in 4. stopnja združena. 

Kundalini Reiki ima izredno močno zemeljsko energijo, ki je groba, vendar zelo učinkovita. Pri kundalini Reikiju se naučimo prebujati to našo kundalini energijo, ki jo vsi nosimo. Ta sistem nam omogoča močno povezavo z zemljo s tem pa tudi odlično menifestacijo. 

Zlati Reiki pa predstavlja izredno nežno in toplo energijo, ki prebuja našo srčno vibracijo. Primeren je za vse, ki si želite odpreti kanaliziranje in jasnovidnost. Omenjena tehnika je ena izmen najbolj nežnih v Reiki sistemu. 

Money Reiki ali Denarni Reiki je tehnika, ki nam pomaga odpraviti težave z obiljem predvsem pa z denarjem. Tehnika je skanalizirana leta 2008 tako, da je dokaj sveža vendar so dosedanji rezultati odlični. 

Imara Reiki pa je močna zdravilna tehnika, ki podpre naše telo. 

V kolikor se ne morete odločiti kateri Reiki bi bil pravi za vas mi pošljite mail in priskočil vam bom na pomoč. 

Tečaj osnove duhovnosti je primeren za vse, ki vstopate v duhovnost in ne veste kje in kako začeti. Na tečaju spoznamo različne duhovne tehnike, pokukamo kje pridobiti relevantne informacije v duhovnosti, ter se naučimo ugotavljati kaj je za nas najbolje. S tem tečajem se izognete iskanju kje in kako začeti, predvsem pa privarčujete veliko denarja, saj ne skačete  tečaja na tečaj. 

Izberite pravo  delavnico zase

Delavnica poiščimo podzavestne vzorce

je primerna za vse, ki se srečujete s težavami v partnerskih odnosih v službi ali na poslovnem področju. Odkrili bomo vaše skrite podzavestne vzorce, kateri vas omejujejo. 

Delavnica: Obnovimo znanje Reiki-ja

je primerna za vse, ki ste opravili Reiki tečaje, pa ste že nekoliko pozabili kako in na kakšen način izvajati Reiki terapije, ali pa za tiste, ki si želite le osvežiti znanje ali pa imate le nekaj vprašanj, ki vam onemogočajo nadaljnjo rast. 

Delavnica: Izmerimo energijski potencial

je primerna za vse, ki se želite naučiti kako in na kakšen način izmeriti energije. Energije lahko izmerite svojim izdelkom, prehrani, ljudem, krajem… Tečaj je primeren tudi za začetnike.

Delavnica: Kako si pomagati z Lightkeeper simboli?

je namenjena vsem, ki bi si želeli podrobneje spoznati simbole in jih med drugim uporabljati tudi pri svojih terapijah ali pomoči drugim. Tisti, ki želite uporabljati simbole na svojih izdelkih, je udeležba na delavnici obvezna. 

V veliko veselje mi je, da sem lahko bila del včerajšnje druščine. Ne zgodi se pogosto, da se srečajo popolni neznanci, ti pa imaš občutek, da so del tvoje družine.
Občutek imam, da nam je bil včerajšnji večer podarjen, kot uvod v prihajajoče praznike.

– Lea

“Dragan hvala ti za to fantastično novo zanje. Saj sem vedela, da se bom nekaj naučila ampak to je preseglo vsa moj pričakovanja. Zagotovo se še vidimo.”

– Marjeta

“Ugotovila sem, da vem da nič ne vem Sem Reiki praktik že dolga leta ampak očitno sem ostala malo zadaj. Iskrena ti hvala za sveže znanje in na novo pridobljene izkušnje.”

– Jasna

0
    0
    Košarica
    Tvoja košarica je praznaNazaj v trgovino

    Shopping Cart