Večni problem boste rekli predvsem pa jo najdemo povsod. Tako doma, kot v službi, prijateljstvih….povsod.

Na žalost je to res. Zavist najdemo povsod, vendar pa zavist ni vedno samo slaba. Imamo tudi zdravo zavist, ki marsikatero osebo spodbuja, da naredi spremembe v svojem življenju. To je zdrava zavist in seveda mora biti v nekih razumnih mejah, predvsem pa mora posameznika spodbuditi k delovanju.

Še bolj nam je poznana tista škodljiva zavist, ki jo najdemo v današnjih časih precej. Na žalost je tako, da z rastjo in razvojem vaše intuicije in jasnovidnosti dobite vpogled tudi v ta del človeka. Videli boste kod je resnično pravi prijatelj ali družinski član in kdo vam je zavisten, včasih pa tudi zakaj vam je zavisten. Na trenutke se je potrebno usesti, ker zavist iz ljudi bruha na neverjetne načine oziroma so vam zavistni za neverjetne stvari za katere si tudi v najhujši nočni mori ne morete zamisliti.

Zavistni so vam lahko zaradi vašega izgleda, vašega denarja, uspeha, zaradi vašega lahkotnega življenja, zaradi, vašega odnosa s partnerjem ali partnerico, zaradi vaših otrok, vaše garaže, vaše hiše, vaših duhovnih sposobnosti, vaših prijateljev…in še in še. To je neverjetno za kaj vse so vam lahko ljudje zavistni.

Pred časom sem pri eni gospodični, ki je imela sicer veliko prijateljic ugotovil, da so njihovi odnosi slabi, ker ji zavidajo njene sposobnosti. Sposobnosti jasnovidnosti, ki ji je bila dana zaradi delovanja v preteklih življenjih in seveda tudi v tem. Ampak to je dar in zavist zagotovo ne pomaga, da se tudi vam določeni darovi odprejo.

Večina vas bo rekla, saj nimam nič takega za kar so mi lahko zavistni ampak ne boste verjeli lahko so in tudi so. Ne pozabite, da ste tudi sami včasih zavistni. To je delovanje našega EGA in je povsem sprejemljivo dokler je to v zdravih mejah, saj marsikoga to spodbudi k delovanju. Drugi način je veliko bolj škodljiv, ko začne delovati človek na destruktiven način, proti ljudem katerim je zavisten. V kolikor je to sosed lahko poizkuša skregati vse sosede, ali pa vam uničiti vrt, avto, ali sproža različne neresnične govorice, meče uroke, vas blati ali kako drugače nagaja. Načinov je na milijone.

Taka oseba ima zelo nizko samopodobo in pomankanje samozavesti, saj z uničevanjem in nagajanjem drugih hrani svoje občutke manjvrednosti in nesposobnosti. Seveda taka oseba na trenutke občuti zadovoljstvo ampak to je kratkoročno. Po navadi potrebuje taka oseba pomoč, saj ima določene travme, ki izhajajo najverjetneje iz otroštva, ki pa se sedaj manifestirajo tudi kot bolezenska zavist. Po navadi imajo ti ljudje veliko jeze in sovraštva tako do sebe, kot do drugih ljudi. Ti ljudje v resnici kričijo na ta način na pomoč, vendar se začne okolica odzivati ravno v nasprotju z njihovimi željami. Začne se odmikati od njih in se jih celo izogibati. Ne pozabite, da so po navadi ti ljudje zapakirani v prijazne, ustrežljive in uglajene paketke 🙂

Zaščititi se je skoraj nemogoče razen, da se odmaknete od take osebe na energijskem nivoju je pomembno, da izvajate zaščite in redno preverjate, da niste prejeli kakih novih energijskih napadov, prekletstev in urokov ali pa nimate morda popraskanega avta ali uničenega vrta.

Ena izmed bolj čudaških izkušenj zavisti, ki mi je prišla na uho je izkušnja gospe, ki je na grobu nasadila rožice in nekdo je v nekaj dneh vse cvetove rož potrgal. Ponovila je vajo in ponovno se je zgodilo isto. Na žalost imajo, ti ljudje po navadi precejšnjo motivacijo za to početje, zato jih je težko ustaviti. Nikar ne obupajte nad njimi, ampak jim ponudite roko, saj potrebujejo občutek ljubezni in sprejetja.

Pomembno je tudi, da se vprašate zakaj potrebujete to izkušnjo v svojem življenju in kaj se učite iz nje.

0
    0
    Košarica
    Tvoja košarica je praznaNazaj v trgovino

    Shopping Cart