Zakaj ne manifestiram se sprašujete?
Kot veste že nekaj let raziskujem to področje in po sedanjih ugotovitvah se na žalost večina naših manifestacij ne uresniči zaradi naših omejujočih prepričanj o obilju.
Ta prepričanja in občutke smo prejeli od naših prednikov, preteklih življenj, naših staršev in družbe nekaj pa smo jih ustvarili tudi sami. Seveda smo vse skupaj združili mi sami, da ne bo kake pomote. 🙂

Seveda se čez vse navedeno učimo, rastemo in razvijamo, ampak brez odprave omejujočih prepričanj se naša manifestacija ne bo uresničila.

Zakaj ne? Ker imamo enostavno preveč velik odpor, strah ali občutek manjvrednosti, da bi manifestirali želeno. Ta odpor pa onemogoča pritok obilja. Mnogi boste rekli, da je to nemogoče saj si zelo želite nov avto, stanovanje… Vi si lahko želite samo to je zavestna želja. Pomembno je to kar misli vaša podzavest. Ne pozabite, da ima naša podzavest precejšnji vpliv na naša življenja, saj “teče” v ozadju 90% časa. Zavetni del našega življenja predstavlja le 10%, vse ostalo pa je podzavestni del, ki deluje cca 90% časa. Zato je pomembno, da preverimo kakšna omejujoča prepričanja imamo glede obilja. In seveda, če želimo ta prepričanja spremeniti je potrebno delo na sebi in na teh prepričanjih.

Da podam še primer. Želite imeti 100.000€. Super želja je, izvajate meditacije in si močno želite, si vizualizirate in že občutite kako je imeti omenjeni denar. To seveda vse delate zavestno. Ampak podzavest s svojimi programi ima popolnoma drugačno perspektivo. Najprej kar se lahko prebudi je strah imeti toliko denarja, potem občutek jaz nisem vreden/a toliko denarja, si ga ne zaslužim, ne vem kako je imeti toliko denarja….. vsa ta našteta prepričanja vplivajo na to, da nam je manifestacija onemogočena in je zelo malo verjetnosti, da se uresniči. Seveda boste zmeraj bližje tej manifestaciji v kolikor boste delali na sebi na prej opisan način. Ampak to lahko traja in traja…….in traja….

Lahko pa se lotimo zadeve malce drugače. In sicer najprej spremenimo prepričanja in naša manifestacija se bo uresničila ali bolje rečeno “prizemljila” veliko hitreje. Zato bomo porabili manj časa in manj energije.

Kako spremenimo prepričanja? To lahko delate s tem, da zavestno delujete drugače ali z afirmacijami, kar pa tudi traja. Najhitrejši tehniki sta zagotovo hipnoza in ThetaHealing. Ti vam lahko v nekaj terapijah popolnoma spremenijo dojemanje obilja in denarja. Naučite se jih lahko sami ali pa se udeležite tečaja. Neka vmesna metoda je Denarni Reiki, ki ravno tako zelo pomaga, ampak potrebuje nekaj več časa. Naj vam namignem, da je najbogatejši par v Sloveniji ravno tako uporabljal ThetaHealing metodo.

Za vse tiste, ki pa se ne želite tako močno podati v te vode pa si lahko pomagate z Lightkeeper simbolom za obilje in denar.

Sicer pa ne pozabite. Enako količino energije porabimo zato, da smo revni kot tudi za to, da smo bogati. Bodimo bogati v obilju vsega, denarju, ljubezni, sočutju, potrpežljivosti in sprejemanju. Imejmo bogastvo vsega.

0
    0
    Košarica
    Tvoja košarica je praznaNazaj v trgovino

    Shopping Cart