Verjetno se vsi spomnite ko smo se v šoli učili o 1. in 2. svetovni vojni o okupatorju in tako dalje. Verjetno ste vsi videli, da smo takrat kot človeška vrsta popolna pogrnili na izpitu predvsem na izpitu vrednosti. In glej ga zlomka spet se nam dogajajo neke stvari iz katerih bi se morali naučiti, zaradi katerih bi morali napredovati ampak imam občutek, da se nam nekoliko zatika. Zatika se nam pri spoznavanju vrednosti življenja in videnja vrednosti v drugih ljudeh.

Poglejte te naše male hitlerčke, ki vehamentno teptajo naše pravice ali pa jih vsaj želijo. Kako z veseljem se izživljajo nad lastnim narodom. Kako žalostno je to gledati včasih že na meji trpljenja ampak, kot vedno rečem svetloba zmeraj zmaga. Res, da včasih potrebuje nekaj časa ampak verjemite in zaupajte prosim vas.

Ni se vam potrebno izpostavljati, da vas bodo javno blatili in poniževali, zaničevali in pljuvali in to lastni bratje in sestre, ter lasten narod. Vse lahko delate pri sebi in se seboj. Kako?

Ostanite dobre volje, nasmejte se, razveselite te otožne in zgubljene obraze, ki kot zombiji tavajo okoli vas, pokažite jim kaj je življenje, kaj je veselje, kaj je sreča in radost in predvsem pa kaj je vrednost tako lastna kot vrednost drugih oseb, živali in narave. Kako spoštujemo drug drugega, kako cenimo drug drugega. To je največ kar lahko naredite v tem trenutku. S tem dejanjem pa boste ostali lučka v teh temnih časih, lučka ki sveti. Ta lučka lahko spremeni na tisoče življenj in opravi tisoče prebujenj. In ta lučka ste vi dragi moji ki sedaj to berete. V kolikor ne bi bili vam zagotavljam, da sedaj tega ne bi brali. Zato je pomembno, da se na pustite pogoltniti tej temi in tem hitlerčkom ampak ostajate v svoji energiji in svoji luči, ter jo še bolj noro veselo in srčno trosite in svetite naokrog. Razsvetlite svojo družino, prijatelje, sodelavce, sosede, vse in vsakogar, ki ga poznate. Razveselite jih s svojo svetlobo in dobro voljo, ter pozitivno energijo.

Vi to lahko naredite samo zaupajte vase, zaupajte v svoje moči in svoje sposobnosti. So veliko večje in lepše, ter močnejše kot si vi sploh upate misliti. Vi ste ta lučka na katero se lahko oprejo ljudje okoli vas. Da pa ta lučka ostane stabilna in v svoji energiji mora meditirati, čeprav na trenutke težko, mora izvajati Reiki in ostale tehnike za dvig vibracije, predvsem se pa mora imeti rada in se ljubiti, ter sprejemati. Mora spoznavati svojo vrednost in mora se zavedati svoje vrednosti, dan za dnem.

Vse te okoliščine v katerih smo skupaj niso zmeraj samo negativne poizkusite izvleči tudi pozitivne aspekte. Pomislite kaj se vam je pa lepega zgodilo v tem obdobju. Kaj lepega ste počeli, se morda naučili uporabljati zoom in ostale aplikacije, ki jih prej niste, ste se naučili kaj novega skuhati ali pa ste morda ne internetu ali kje v skupinah spoznali nove čudovite ljudi, Vse to ste lahko počeli zato bodite hvaležni za to. Naj vam ne bo vse skupaj samoumevno, saj vidite, da življenje ni tako niti ne bo.

Draga lučka želim ti čudovit december in vedi, da si ti kreator.

0
    0
    Košarica
    Tvoja košarica je praznaNazaj v trgovino

    Shopping Cart