ThetaHealing®

 terapija

Odlična in zelo učinkovita metoda, ki vam bo pomagala preseči vsakodnevne omejujoče okvire življenja.

ThetaHealing® je kot staro modrost, podkrepljeno v kvantni fiziki, skanalizirala in posodobila Vianna Stibal iz ZDA leta 1995. Vianna si je namreč sama pozdravila raka – tako pravi. Ker se je hitro razvedelo o njenem podvigu, so jo začeli obiskovati ljudje iz okolice in kmalu je postala znana zdravilka. Gre za fantastično metodo, kjer Theta praktik vstopa v stanje globoke sproščenosti, globoke umirjenosti in brezpogojne ljubezni, oz. v polje enosti. Gre za stanje, v katerega preidejo naši možgani tik pred spanjem in mu znanstveniki pravijo Theta stanje.

Theta je odlična pri odpravi raznih bolezni, bolečin, negativnih čustev, predvsem pa je učinkovita pri odpravi naših podzavestnih vzorcev. Naša podzavest namreč nadzira kar 88 % vseh dnevnih procesov, kar v praksi pomeni, da večino časa delujemo na avtopilotu. Ste kdaj sprejeli kakšno odločitev, pa ste se potem spraševali, zakaj ste se tako odločili? Mogoče vam vaša odločitev ni bila nikakor razumljiva. Naša podzavest namreč hrani vse travme, spomine, predhodne odločitve, intimne skrivnosti … In sprejema večino naših dnevnih odločitev! In ker podzavest nadzoruje tako velik del našega vsakdanjika, je zelo pomembno, da vemo, zakaj se tako odločamo, predvsem pa kateri podzavestni vzorci so pristni.

Pomaga nam pri:

odpravi negativnih podzavestnih vzorcev

odpravi travm

odpravi strahov

odpravi karmičnih vezi in razumevanje le-teh

odpravi vseh vrst odvisnosti

ThetaHealing® terapija

Imate psihične težave?

Če se srečujete s psihičnimi težavami, vam lahko omenjena tehnika odlično pomaga, saj vam lahko izredno hitro pomaga odpravit anksioznost, depresijo in napade panike. Veliko strankam sem namreč že pomagal prebroditi težke trenutke in najpomembnejše – kmalu so opustili antidepresive in pomirjevala, seveda vse pod zdravniškim nadzorom. Njihovo življenje se je vrnilo v normalo in kmalu so lahko ponovno zaživeli življenje, kot si ga zaslužijo.

Ne morete najti partnerja?

Že več let iščete ljubezensko razmerje, vendar ne najdete ustreznega partnerja? Pomagam vam najti podzavestni vzorec, ki vam preprečuje, da zaživite srečno in polno življenje in da si dovolite čutiti vredni privabiti partnerja, ki ga želite v svoje življenje).

Imate slabe odnose?

Odnosi so večna tema in zelo pomembna za kvalitetno življenje. S težkimi odnosi se spopadamo zato, ker ne želimo ali ne moremo razumeti in sprejeti sogovornika, v tem primeru največkrat družinskega člana, sodelavca,… Če želite prekiniti ciklus kreganja, zmerjanja in trpljenja,  ter izgube lastne energije, lahko poiščemo vzorec, ki vam onemogoča normalen in življenja poln ter pošten odnos do – žene, moža, otrok, očeta, mame, tašče, tasta, sodelavca…

Težave s poslovnim uspehom?

Imate težave v podjetju in vam nikakor ne uspe pravi preboj na tržišče kljub temu, da je vse urejeno in imate odličen izdelek? Poiskala bova podzavestno blokado, ki vas omejuje do uspeha, ki si ga zaslužite.

0
    0
    Košarica
    Tvoja košarica je praznaNazaj v trgovino

    Shopping Cart