Mnogokrat v življenju se sprašujemo, kaj nam lahko določena duhovna tehnika prinese? Na kakšen način nam lahko izboljša naše življenje in delovanje? Meni pomaga ThetaHealing terapija.

Rosno otroštvo sem preživljal pri babici v Bosni, potem sem imel pa srečo, da sta me starša pri 4 letih pripeljala v Slovenijo, kjer sta že imela službi. Življenje v Bosni je bilo veliko bolj preprosto, zato sem imel kar nekaj težav z vključevanjem v družbo, ker sem bil pač na ić. Od prvega, pa vse do tretjega razreda osnovne šole sem doživljal razna poniževanja, pretepe, pljuvanja in izločitve. Določenih trenutkov seveda ne pozabiš nikoli. Spomnim se, da sem sedel v kotu učilnice, pretepen in popljuvan od sošolcev samo zato, ker so menili, da ne sodim sem in med njih, ker sem na ić. Prevevali so me občutki osamljenosti, samote, obupa, žalosti, ki so se pozneje prelevili v občutke jeze na svet in na samega sebe. Ko to ponavljajoče doživljaš nekaj let, nabereš precej destruktivne energije. Seveda je bilo to zame zelo stresno obdobje, ki sem ga pozneje veselo pometel pod preprogo.

Zakaj? Ker je bilo tako najlažje.

Vsak od nas je v življenju doživel različne dogodke (travmatične ali ne), ki krojijo naša življenja na način, da naša podzavest reagira popolnoma enako tudi pozneje v življenju. Moje temelji na tem, da ko si napaden – se umakneš in potrpiš. Življenje ti na pot postavlja različne nianse enakega dogodka in te uči znova in znova, dokler ne dojameš, kaj se ti dogaja in na kakšen način se odzivaš na problem.

ThetaHealing mi je pomagal, da sem spoznal, da ni potrebno, da sem žrtev, ampak da sem lahko oseba, katera si želim biti in mi moja prepričanja dovolijo da sem. Odločil sem se, da ne bom več žrtev, zato me je čakalo ogromno dela. Najprej je bilo potrebno odpustiti zamero in jezo do drugih. To mi je uspevalo tako s  ThetaHealing kot tudi z Reiki terapijami.

S ThetaHealingom razrešujemo naše vzorce, travme, nekatere zelo globoko zakopane, dokler ne pridemo do srži problema. Meni je tekom tretmajev postalo jasno, da sem poniževanja, pa naj je bil le zbodljaj o moji teži, ali pa o čem drugem, dovolil zato, ker sem dolgo potlačeno otroško travmo z leti spotenciral in zmanifestiral (jo hranil) v tako velikem obsegu, da me je ovirala na vsakem koraku.

Kot otrok se s tem seveda nisem znal spopasti, niti nisem imel znanja, da bi razreševal tako zahtevno nalogo. Če pa pogledamo z dušnega nivoja, sem se pa učil; kako se postaviti za sebe, kako oprostiti tistim, ki so te prizadeli in predvsem in najbolj pomembno,

Kako oprostiti sebi?

Vem, da se bo mnogim zdelo čudno – zakaj sebi? Ampak jeza, razočaranje in obup, ki so me obdajali in mi sledili naprej v življenju so bili nepopisni. Veliko močnejša je bila zamera do sebe, kot do drugih.

Ko sem se prvič srečal s ThetaHealingom, sploh nisem vedel, da nosim ta čustva in da so moj izvorni problem. Po dveh letih kopanja in iskanja po notranjosti z mojo terapevtko, sem ozavestil in ponovno doživel vsa ta čustva, ki so bila tako dolgo zakopana v meni. Zato zmeraj pravim da Thetahealing je čudež.

Vsa potlačena čustva in travme vplivajo na naša življenja. Lahko se kažejo tako, da igramo žrtev, da se ne cenimo, da se nimamo radi, da se ne sprejemamo in potem vse to zrcalimo še na druge. In naše življenje se brez potrebe komplicira.

Veste, življenje se mi pred ThetaHealingom ni zdelo pretežko, vseeno sem pa čutil, da mi nekaj ne pusti rasti. Nekaj mi ni dalo miru. Vedel sem, da življenja ne uživam 100 %. Vedel sem, da imam nekaj zakopano. Vedel sem, da še vedno čutim zamere. Do sebe, do drugih, do sošolcev, ki so me trpinčili. Ampak sedaj tudi vem, da so to naredili zato, ker so bili tako naučeni, ker so tako pač to najbolje znali. In to je tisto, kar sem pridobil. Odpustil sem sebi in drugim, saj sem v ThetaHealing terapijah to imel možnost spoznati,

Zakaj sem potreboval prav to izkušnjo?

in končno vse skupaj videl iz malo širše perspektive. Perspektive opazovalca. Danes lahko rečem, da sem rešil večji del.

In kaj sem dobil v zameno? Svobodo!

To je resnično neverjeten občutek. Zato vabljeni vsi, ki vas zanima kdo ste, vsi, ki bi radi živeli polno življenje, vsi, ki bi radi bili svobodni… Naročite se na ThetaHealing čudežno terapijo in skupaj bova poiskala, kaj te onemogoča in kaj spodbuja. Povem vam, potrebno je nekaj dela, volje, pade tudi kakšna solza, ampak rezultat je neprecenljiv.

0
    0
    Košarica
    Tvoja košarica je praznaNazaj v trgovino

    Shopping Cart