Sprejemanje dogodkov, odnosov in ljudi je v današnjem času kar velik izziv za vse nas. Za sprejemanje drugih moramo najprej sprejeti sebe. Sprejeti se moramo v celoti take kot smo. Brez kakršnih koli zadržkov. Razumeti moramo, da smo del kreatorja in potemtakem smo popolni taki, kot smo. Saj vem, da ima vsak kak predlog kako se “izboljšati”. Ampak to je le naš EGO, ki predlaga izboljšave za našo dušo smo popolni. Seveda, si tudi duša želi rast ampak ne na osnovi občutka krivde ampak na osnovi ljubezni do napredka.

Ko v resnici in v celoti sprejmemo sebe take, kot smo smo sposobni sprejeti tudi druge take kot so. Brez nekih potreb po spreminjanju in popravljanju. Seveda date lahko nasvet prijateljem v kolikor vas prosijo, sicer pa tudi z nasveti ne pretiravajte. Potrudite se, da ne delite nasveta nikomur v kolikor vas le ta ni prosil zanj. Vem, da je to včasih težko ampak človeka lahko vsaj vprašate ali ti dam lahko nasvet. Nikoli se ne vsiljujte, saj boste s tem samo pokvarili odnos.

Situacije oziroma dogodke moramo biti sposobni tudi sprejeti, pa če si to želimo ali ne. V kolikor sprejmete določeno situacijo jo tudi najlažje predelate. Predelate pomeni, da se dvignete nad problem in ga pogledate iz večih zornih kotov ter na ta način predelate. Situacije, ki se nam dogajajo v življenju najlažje predelamo tako, da se čustveno ne vpletamo v njih. Zmeraj poizkusite ostati v svoji energiji.

0
    0
    Košarica
    Tvoja košarica je praznaNazaj v trgovino

    Shopping Cart