Ste tudi vi v teh časih pozabili na radost in veselje? Včasih pridemo v življenju do točke, ko ne vemo več, ali bi se sploh lahko še česa veselili, saj se zdi, da gre vse narobe in je vsak dan slabši.

Vendar globoko v sebi veste, da za vsakim dežjem posije sonce in tudi tokrat bo. Pomislite na vse težke trenutke, ki ste jih preživeli, na vse trenutke, v katerih ste reševali različne izzive. In poglejte kje danes ste. Naše dojemanje, da uspeh in rast vidimo in merimo le z materialnim obiljem, je velika napaka. Ste kdaj pomislili, koliko ste se na tej poti naučili, koliko ste na tej poti zrasli in pridobili novih izkušenj? Ja, lahko tudi kdaj pa kdaj prehodimo kakšno pot, pa finančni učinki ne bodo takoj vidni, ampak verjemite, da tudi ti pridejo. Na podlagi izkušenj, ki ste jih predelali in se iz njih naučili lekcije, boste odločitve v prihodnosti lažje sprejemali, ter se bolj pametno odzivali na različne preizkušnje in tudi ponudbe. Življenje je res kot bombonjera. Nikoli ne veš kaj dobiš (Forrest Gump). Po drugi strani pa, kakšno bi bilo življenje, če bi čisto vse vedeli vnaprej? Dolgočasno in predvidljivo! Zato je izrednega pomena, da začnemo sprejemati izzive in se kljub temu, če se ne izide po naših načrtih, znamo sprostiti, uživati ter poveseliti.

Če opazujete ljudi, vidite, da so precej nervozni in tečni, da imajo že čez glavo in korone in ukrepov, ampak na nas je, da se naučimo iz vsakega trenutka potegniti najbolje. Ja, vem, tu si mislite; kako naj potegnem najbolje, če sem izgubil/a službo? Razumem in vem, da smo v takih trenutkih v težkem položaju, vendar je potrebno to čim prej predelati, se nehati smiliti samemu sebi in gledati na to kot na blagoslov. Tisti trenutek, ko se ti to zgodi je težko, ampak čez dan ali dva, ko “pridemo k sebi” in premislimo, morda le ni tako slabo. Morda smo se končno rešili? Včasih smo v coni udobja in se v življenju ne premaknemo naprej, zato nas premakne kar življenje samo. In ne, to ni konec sveta, ampak samo brca v rit, da se končno zgodi napredek. Verjemite, tudi sam sem jih dobil veliko in danes sem hvaležen za vsako od njih. Velikokrat sem že po nekaj dneh videl, da je to blagoslov in takoj tisti trenutek se je v moje življenje vrnilo veselje.

Tudi v težkih trenutkih je vibracijo potrebno vzdrževati visoko, to pa storimo tako, da smo veseli, da uživamo v trenutku. Na ta način se vam bo življenje ponovno postavilo na noge.

Lahko si pomagate tudi z Lightkeeper simbolom za radost, ki ste ga prejeli, ko ste se naročili na moje e-novičke. Bodo pa vsi simboli v kratkem predstavljeni tudi na moji spletni strani.

Radostimo se. 

0
    0
    Košarica
    Tvoja košarica je praznaNazaj v trgovino

    Shopping Cart