Simboli

Pobliže spoznajte Lightkeeper simbole in izberite pravega za vas, da podpre vašo življenjsko namero.

Leta 2019 so me med meditacijami pričele kontaktirati različne galaktične civilizacije. Želeli so, da jih slišim in prenesem sporočilo vsemu človeštvu. Pričele so se mi prikazovati različne oblike in z njimi povezani zapisi, ki sem jih med meditacijo prerisoval in prepisoval na papir. Namen vseh njih je, da nam omogočajo lažji in hitrejši duhovni napredek, saj napredek na zemlji pomeni tudi napredek celotne galaksije in celote kot eno. 

Kot prvi zapis mi je bil poslan simbol iz Siriusa, sicer pa sodeluje več kot 30 različnih civilizacij, ki energijsko podpirajo simbole, skrbijo za njihovo zaščito ter pravilno uporabo, da se ne morejo izrabljati v negativne namene.

V nadaljevanju sem skanaliziral več različnih simbolov, namenjenih za podporo in pomoč v različnih področjih življenja, zato je pomembno da izberemo pravega, saj vsak simbol vsebuje različno raven energije, primerne za tisti trenutek, ki ga potrebuješ.

Simbole sem izmeril tudi s pomočjo nihala in Bovisove skale in tudi tu lahko potrdim, da vsebujejo neverjetne količine energije, zato jih uporabljate pametno. 

Spodaj najdete video, ki je nastal na delavnici, kjer sem podrobneje predstavil simbole.

Razprite krila in dovolite simbolu, da vam pomaga. 

Kako simboli pomagajo?

Simboli s svojih energijskim potencialom krepijo oz. so v podporo vaši energetski strukturi. Simbol si lahko narišete, natisnete ali pa kupite v naši spletni trgovini.  Če ste brez energije in se počutite izžeto, vam svetujem, da si kupite izdelek s simbolom (npr. skodelica s simbolom) in ga ves dan uporabljate. Seveda si ga lahko tudi narišete na roko ali papir, ki ga potem nosite s seboj.

Kako vemo, da simboli delujejo?

Če še vedno dvomite, lahko tudi vi izmerite njihov energijski potencial z Bovisovo skalo in nihalom. Skuhajte si kavo (ali uporabite katerokoli drugo tekočino ali hrano) in izmerite energijski potencial kave v običajni skodelici,  potem pa jo prelijte v skodelico s simbolom in jo pustite stati nekaj minut. Energijski potencial kave oziroma delovanje simbola ponovno izmerite in videli boste, da se je vaši kavi močno zvišala vibracija.

 

Simbol v kratkem času dvigne vibracijo za 10x ali celo za 100x.

 

Naredil sem poizkus s pasjo hrano (briketi), katera je precej energijsko siromašna hrana, saj vsebuje borih 5000 enot po Bovisu. Na ovitek s hrano sem nalepil simbol in po 5 urah ponovno izmeril energijski potencial. Kazal je neverjetnih 24.000 enot, po 24 urah pa kar 100.000! Kot zanimivost lahko povem, da je pri povprečnem človeku izmerjenih med 15.000 – 18.000 enot. Pri tistih, ki se ukvarjamo z duhovnostjo, pa nekaj tisoč enot več. Pri izčrpanih in bolehnih ljudeh smo izmerili med 7.000- 12.000 enot, kar je pod 7.000, pa kaže na močno energetsko in telesno nestabilnost.

Kako izbrati pravi simbol?

Izberite si področje življenja, na katerem želite podporo in izberite simbol, ki vas bo pri tem podprl. V kolikor potrebujete podporo za zdravje, si izberite simbol za zdravje, za podporo obilju si izberete simbol za obilje. Simbol za obilje vam prinaša obilje vseh vrst in ne samo v obliki denarja. Če bi želeli večji pritok denarja si izberete simbol za denar.

 

Opozorilo in pojasnilo! Simboli vas podpirajo pri vaših odločitvah, ne morejo pa narediti koraka namesto vas. Simbol za denar vas bo podprl in vam poslal priložnosti ter ideje, s katerimi lahko zaslužite več denarja, ne bo pa zemeljskega dela naredil namesto vas. Vi ste tisti pravi manifestator/kreator, vi ste tisti, ki boste sprejeli odločitev, simboli so tu za vas, za vašo podporo, da vam bo lažje, saj bodo energijsko podprli vašo odločitev in jo speljali brez pretiranega truda in napora. Pomagajo vam vzdrževati visok nivo energije, potrebne za napredek na vseh nivojih, saj ne gre pozabiti, da za simboli stojijo zelo močne in napredne civilizacije.

Na kakšen način lahko uporabim simbole?

V meditaciji: simbol med meditacijo držite v roki ali pa si ga narišete na dlan. Med meditacijo se fokusirajte nanj in na njegovo delovanje. Vizualizirajte si, kako iz simbola prihaja zlata svetloba – energija, ki vas obkroži in napolni, da tudi vi zažarite, napolnite vse čakre in auro. Lahko ga tudi zaprosite, da vas podpre v določeni nameri (ki je v vaše najvišje in najboljše dobro). Med meditacijo lahko uporabite največ 3 simbole, saj so izredno energetsko močni, zato se ne sme pretiravati, da ne pride do telesne preobremenitve.

 

Za hrano in pijačo: simbole lahko narišete na mizo ali pa kupite izdelke s simboli, ter v/na njih postavljajte hrano ali pijačo.

Za podporo: nadenite si obeske s simboli, ki jih nosite okoli vratu ter jih imate pri sebi čim več časa.

Za energetsko zaščito: če ste v stresni in izčrpavajoči službi ali imate opravka z napornimi ljudmi, uporabite izdelek z ustreznim simbolom.

Razprite krila in dovolite simbolu, da vam pomaga. Vedite, da vam simbol nikoli ne bo škodoval.

0
    0
    Košarica
    Tvoja košarica je praznaNazaj v trgovino

    Shopping Cart