Eno izmed najpomembnejših tem v življenju bi moralo biti odpuščanje. Vprašali boste zakaj?

Ko enkrat vemo kaj vse nam prinese odpuščanje bi vsak izmed nas nenehno stremel k odpuščanju, k sprejemanju tako sebe kot drugih.

Ko smo jezni in ko zamerimo ustvarimo ogromno količino energije, ki jo delno pošljemo osebi na katero smo jezi delno pa skladiščimo to energijo v sebi in se hranimo z njo ali bolje rečeno se ona z nami. Vsaka jeza in zamera nam povzročata težave na energijskem nivoju potem pa še na fizičnem, saj se po navadi kažejo kot različna bolezenska stanja. Tu je potrebno poudariti, da se zmanifestira to kot težava z jetri, črevesjem, želodcem, včasih pa tudi delno z ledvicami. Vsak od nas je unikat in vsakdo malce drugače “shranjuje” te energije.

V življenju se moramo enkrat odločiti in reči temu stop in prenehati hraniti vse jeze in zamere. Prenehati moramo z mrcvarjenjem in uničevanjem sebe. Saj verjetno veste, da večina ljudi, ki jim zamerimo sploh ne vedo, da smo jim zamerili. Kaj nam potem to koristi razen, da škodujemo sebi.

Pomembno je da se lotimo odpuščanja čim prej v življenju. tako sebi kot drugim. Seveda so tu najprej starši, ki imajo največji vpliv in njim je potrebno najprej odpustiti, ker so bili taki in drugačni, ker vam niso nudili več, ker vas niso imeli dovolj radi. Potem sledi partner/ca, ker ni čisto tak/a kot vi želite in ste si zamislili. Ne pozabimo pa na bratje in sestre, ter seveda na otroke. Potem so tu še sorodniki in pa seveda prijatelji in nadrejeni in sodelavci, pa prodajalka, ki vam je prodala napačen ali star kruh…. pa sosed, ki zmeraj kosi ob nedeljah…..in še bi lahko naštevali.

Odpustimo lahko tako, da se z osebo pogovorimo v živo ali preko telefona. V kolikor to ni možno lahko tej osebi napišete pismo ali e-mail. V kolikor tudi to ne gre lahko napišete pismo in ga ne pošljete ampak ga zažgete na koncu. Lahko pa v meditaciji pokličete višji jaz od te osebe in jim poveste kaj vse jim odpuščate. Najdite način, ki vam odgovarja.

Pomembno je le, da odpuščamo in odpustimo, ter sprejmemo ostale take kot so, saj so Božji otroci in so poponi taki kot so. Potrudimo se, da napravimo ta svet lepši.

0
    0
    Košarica
    Tvoja košarica je praznaNazaj v trgovino

    Shopping Cart