Lightkeeper simboli oziroma varuhi svetlobe so vedno bolj priljubljeni, kar me super veseli. Še najbolj pa me veseli to, da ljudem resnično pomagajo. Dobivam čudovite zapise uporabnikov. Od tega, da je eni od uporabnic simbol pomagal, da ji ni potrebno na operacijo, kar tudi sama ni mogla verjeti do tega, da nekega uporabnika takoj neha boleti glava, ker ima hude migrene. Vsak ima neko svojo izkušnjo in čudovito je slišati te neverjetne zgodbe.

Seveda se čudeži dogajajo tudi brez Lightkeeper simbolov vendar želim poudariti, da se sedaj dogajajo ljudem, ki verjamejo in zaupajo v te simbole. Najbolj ganljiv je bil klic mamice, ki ima tri otročke in tudi oni uporabljajo Lightkeeper simbole sploh kadar so v stiski. Nekateri se celo malo poigravajo z njimi in najdejo naslednji dan bankovec za 20€ in tako naprej. Vsak ima svojo čudovito izkušnjo.

Lightkeeper simboli so namenjeni nam vsem in zato sem iskreno vesel in zadovoljen, da jih ljudje tako z veseljem uporabljajo za izboljšanje in nadgradnjo vsakodnevnega življenja. Mislim, da ni večje nagrade kot klic mamice, ko ti pove da otroček sedaj spi odkar uporablja simbol za mir. Kot sama pravi jo neverjetno pomiri in veliko manj joka še bolj pomembno pa je da ponoči spi. Vsi vemo kakšen je občutek po neprespanih nočeh. V nekaterih primerih zaradi otrok spet drugi zaradi zabave. Na koncu je rezultat podoben. Utrujenost in celodnevna zaspanost. 🙂

Z vsakim novim dnem prihajajo novi simboli in kmalu pričakujemo tudi novo spletno stran, ki bo namenjena izključno Lightkeeper simbolom in samemu zdravljenju s pomočjo omenjene metode. Tisti, ki še ne veste imajo simboli tudi neko večjo vrednost in sicer energijsko metodo s katero lahko zdravimo. Ravno prejšnji mesec je zaključila prva skupina celoletno izobraževanje za Lightkeeper praktike. Prvi vtisi so čudoviti in mislim, da smo bili vsi zadovoljni. Naučili smo se veliko novih stvari in spoznali veliko novih stvari, predvsem pa možnosti uporabe Lightkeeper tehnike. Z omenjeno tehniko smo pozdravili oziroma bolje rečeno smo sprožili proces samozdravljenja pri mnogih trpečih. Na žalost se nam zaradi onesnaženega okolja in zmeraj bolj čustveno zadrte družbe pojavlja zmeraj več težav. Seveda je tu še hrana, ki je vsak dan bolj energijsko revna zato naša telesa nimajo dovolj kakovostnih hranil, da bi vzdrževali naša telesa zdrava in mlada. Posledično smo ujeti v kolesje bolezni in zdravljenja. Hvala Bogu za to čudovito metodo, saj nam omogoča zelo hitre samo-ozdravitve in predvsem hitre spremembe.

V kolikor ste še skeptični predlagam, da sami poizkusite in si na boleče mesto postavite ali narišete simbol. Pomembno je da ga ne pozabite aktivirati, saj v nasprotnem primeru ne bo deloval. Pustite ga nekaj minut na bolečem predelu in bolečina se bo zmanjšala ali v celoti izginila.

Ravno tako si lahko pomagate, da spustite določene stvari iz svojega življenja ali pa celo opustite. Kakorkoli že poiščite simbol, ki ustreza vašemu trenutnemu stanju in vibraciji, ter ga aktivirajte. Počakajte in opazujte kaj in kako se bo spremenilo. Spremembe se bodo zagotovo zgodilo le pozorni bodite.

Simbole in njihov opis lahko najdete na www.dragankokalovic.si/simboli

0
    0
    Košarica
    Tvoja košarica je praznaNazaj v trgovino

    Shopping Cart