Lightkeeper healing tečaj

Lightkeeper healing je popolnoma nova tehnika, ki sem jo začel kanalizirati leta 2018 s pomočjo Lightkeeper simbolov. Simbol za simbolom so mi prinesli to čudovito in izredno močno tehniko.

Izvajamo jo s pomočjo energije svetlobe in svetlobnih civilizacij, ter s pomočjo Kreatorja (Boga) in seveda s pomočjo Nadangelov in Angelov. Ne pozabimo, da sodelujejo pri tehniki tudi naši preljubi vodniki. Ob izvajanju te tehnike uporabljamo Lightkeeper simbole.

Tečaj je sestavljen iz 5. stopenj in na vsaki stopnji ste posvečeni ali bolje rečeno inicirani v nove simbole in novo energijo. Pri iniciaciji v vsako od stopenj se sproži proces dviga vibracije, kar posledično pomeni boljše počutje in bolj harmonično življenje. Ker gre za resnično zelo močne energije je tečaj vsaka dva meseca tako, da se lahko vaše telo privadi in sprejme omenjeno vibracijo. Po končanih 5. stopnjah boste nekateri začutili, da ste poklicani, da poučujete omenjeno tehniko naprej in boste lahko nadaljevali na 1., 2. ali 3. stopnjo učiteljskega tečaja.

Lightkeeper tehnika je primerna za večino, ki se že nekoliko ukvarja z meditacijo ali z delom z energijami. Popolnim začetnikom jo odsvetujem. Pomembno je tudi, da so vaša etična in moralna načela na precej visokem nivoju, sicer boste imeli težave med samim procesom. Dogodi se vam lahko namreč zelo močan proces čiščenja, ki zna biti na trenutke precej naporen in moteč. Seveda mine s časom in ga ni možno obiti. To je preprosto del rasti in razvoja.

Samo tehniko lahko uporabljamo na tisoče različnih načinov. Na vsaki stopnji ste namreč inicirani v 5+ simbolov. + je naveden zato, ker dobijo le praktiki določene simbole. Brez potrebnega znanja, bi lahko prihajalo pri težav pri nepravilni uporabi skritih simbolov. Spoznamo simbole za vsa področja življenja. Na pri stopnji začnemo seveda z osnovnimi simboli za zdravje, energijo… potem pa z vsako stopnjo nadaljujemo do bolj specifičnih, kot je na primer za odpiranje tretjega očesa ali pa za delovanje določenih čaker.

Na kakšen način izvajamo lightkeeper tehniko?

Kot sem že zgoraj omenil deluje sama tehnika s pomočjo priprošnje in aktivacije določenega simbola. Nekateri reikisti boste opazili podobnost z Usui Reikijem s tem, da je ta metoda nekaj 100.000x močnejša. Kako to vemo? S pomočjo Bovisove skale lahko merimo CHI energijo ali življenjsko energijo in s tem dokazujemo delovanje. Sicer imamo pa že nekaj praktikov, ki veselo uporabljajo omenjeno metodo tako, da smo že prepričani v njeno delovanje “tudi na terenu”. V kolikor bi želeli preizkusiti kako ta energija deluje se lahko udeležite mojih FB live skupinskih brezplačnih terapij, ki jih imam vsakih 14 dni (ob torkih) na mojem FB profilu

Lightkeeper terapije potekajo na zelo enostaven način in sicer se stranka uleže ali usede in popolnoma sprosti. Idealno je da zagotovimo zatemnjen in miren prostor z mirno meditativno glasbo in prižgano svečo (lahko tudi več njih). Pomembno je da se stranka sprosti, saj na ta način dvignemo uspešnost terapije. V kolikor nam zaupa je to odlično za terapijo, saj samo lahko veliko bolj uspešni. Roke položimo v bližino strankine glave in vratu in s priprošnjo in vizualizacijo simbola začnemo s pošiljanjem energije. Tu je pomembno poudariti, da lahko kot terapevti pomagamo pri procesu ali pa le prepustimo “drugim” da izvedejo terapijo. V praksi lahko prepustimo delni pretok energije preko nas ni pa nujno. Pri Lightkeeper tehniki smo lahko le opazovalci procesa in ni nujno, da aktivno sodelujemo. to je odvisno od vsakega posameznika. To je tudi ena od prednosti te tehnike, saj lahko nekdo z majhnim energijskim pretokom ustvari čudovita energijska zdravljenja in spremembe.

Kako terapijo občutijo stranke?

Med samo terapijo ljudje na začetku občutijo mravljince, toploto pozneje pa tudi velikokrat bolečine ( v največ primerih gre za kratkotrajne bolečine, slabost, vrtoglavico..) Vse navedeno se dogaja med terapijo in je kratkotrajno. V redkih primerih kadar se zgodi globoko odpuščanje lahko vsi našteti simptomi trajajo tudi dlje največ pa nekaj ur po terapiji.

Stranka je po terapiji polna energije in elana, pozitivna, vesela včasih pomislim celo na duracellovega zajčka, saj kar skaklja po prostoru. Ker terapijo ne izvajamo le na 3D nivo se energijski pretok ne ustavi takoj, ampak teče še nekaj časa tudi po končani terapiji. V kolikor smo delali stranki terapijo za razreševanje in boljše odnose lahko pričakuje zelo hitro izboljšanje le teh. Pri težkih bolezenskih stanjih je potrebno več terapij medtem, ko se pri lažjih pokaže izboljšanje že po prvi terapiji.

Stranki po koncu terapije lahko predamo simbol, ki ga lahko uporablja za nadaljnjo energijsko podporo pri zdravju, odnosih… Terapija traja od 10 – 25 minut in je precej odvisno od težave, ki jo razrešujemo.

Lightkeeper healing terapijo uporabljamo skupaj z uradno medicino brez težav, saj se odlično dopolnjujeta. Nista v kakršnem koli konfliktu, saj je LKH (Lightkeeper healing) namenjen energijski podpori zdravljenju. Seveda lahko tudi samostojno opravi zdravljenje ampak sam Lightkeeper terapevt ni zdravnik in ne sme podajati diagnoze. To lahko počnejo le zdravniki, saj izvedejo vse potrebne preiskave. Mi lahko stranki le pomagamo in jo opozorimo na določene predele, kjer je energijski pretok omejen ali v celoti zaustavljen.

Največji uspeh Lightkeeper tehnike je zagotovo duhovni razvoj. Tu se zgodi resnično neverjeten preskok. Vaše dojemanje sveta in življenja se resnično popolnoma spremeni. Sama duhovna rast se opazi zelo hitro, predvsem pa drugi opazijo kako se spreminja vaš pogled na sebe in na ostale ljudi, naravo in živali. V bistvu se spremeni v kratkem času popolnoma vse, kar vam v danem trenutju ne služi.

To lahko dokažemo že z merjenjem vaše vibracije. Namreč na tečaju se naučimo meriti vibracijo telesu, organom, prostorom, izdelkom vsem, kar nas obdaja, saj ima prav vsaka stvar ali živo bitje vibracijo. V kolikor ste imeli na primer vibracijo sedaj 35.000 enot vam zraste že po prvem tečaju na 70.000-150.000 enot kar je 1x ali celo 2x več potem pa se to eksponentno povečuje. Posledično se povečuje vaša energijska moč in uspešnost, ter vaše zdravstveno stanje. Namreč z višjo vibracijo lahko mi živimo bolj harmonično življenje. To pomeni, da ne padamo več v dramo vsakodnevnega življenja, naše počutje je odlično in polni smo energije, ter zagona. Seveda pridejo še slabi trenutki, samo vaše razreševanje le teh se popolnoma spremeni, ker se spremeni vaš pogled na svet.

Področja na katerih lahko izvajamo Lightkeeper tehniko so zares široka od vseh zvrsti energijskega zdravljenja:

fizično telo (vse bolezni povezane s fizičnim telesom)

psihične težave (depresija, anksioznost, strahovi, tesnoba ter ostale psihične bolezni)

čustvene težave in navezanosti

težave v odnosih

pomankanje energije, radosti, ljubezni

pomaga pri težavah z ohranjanjem fokusa/cilja

odlično nam balansira različne aspekte življena (delo/počitek..)

pospeši pritok obilja in uspeha, ter odpravi blokade, ki jih imamo pri tem

uravnava energijo v čakrah in balansira naše aurično polje ter ga zaščiti

odstranjuje različne negativne energije, navezave, zaobljube, prekletstva, entitete, demone, črno in rdečo magijo

in še veliko več

Ena izmed fantastičnih zadev, ki jih Lightkeeper tehnika omogoča je odprava negativnih navezav, tako z ljudmi, kot predmeti ali celo dogodki. Odlično se obnese, ko moramo prerezati vezi z ljudmi, ki nam več na služijo v našem življenju, ki so sami sebi namen ali pa nam celo škodujejo. Na 2. stopnji se naučimo kako v nekaj minutah odstraniti take navezave. Ravno tako se naučimo odstranjevati črno in redečo magijo, ki hromi življenje veliko ljudem. Na žalost je to veliko bolj razširjeno, kot sem sam upal ali mislil. Z Lightkeeper tehniko pa to razrešimo v zelo kratkem času najpomembnejše pa je da vse to rešujemo brez pretiranega vložka naše energije ali nekih posebnih specializiranih znanj. Lahko vam potrdim, da smo omenjeno preizkusili več kot 100x in vsakič je delovalo več kot odlično in z minimalnim vložkom truda in energije.

Z vsako stopnjo pridobite večji energijski pretok posledično ste bolj učinkoviti pri energijskem zdravljenju. Seveda ste na vsaki stopnji inicirani – to pomeni “posvečeni” (to poteka tako, da se uležete in se energijsko odprete, ter prejmete energijo in simbole v vaše energijsko telo – izredno prijeten postopek). Na tretji stopnji se naučimo tudi kontrolirati energijo in njen pretok nekoliko bolj ter izvajamo energijske zdravilne manipulacije, kot je postavljanje energijskih stebrov v prostor itd.. Spoznavati začnemo tudi civilizacije s katerimi delamo, saj je potrebno izvesti kar 3 meditacije po začetni iniciaciji.

Na četrti stopnji spoznamo še preostale civilizacije in nekoliko se posvetimo delu s čakrami in auro. Tu predvsem iščemo energije, ki so ujete v auri in čakrah in blokirajo naše življenje. Z novimi simboli, ki se jih naučimo uporabljati in v katere ste inicirani je to veliko lažje in hitreje. Vaše počutje je veliko boljše pa tudi več energije imate in življenjskega zagona. Na žalost morate tudi kot praktiki čez celoten spekter, saj se na ta način očistite predvsem pa lahko sami pomagate svojim strankam skozi lastna doživetja, kar pomaga razumeti stranko, saj ste šli sami skozi proces.

Peta stopnja je namenjena končni posvetitvi ali iniciaciji, saj po končani stopnji postanete Lightkeeper mojster in lahko mirno izvajate terapije z vsemi nabranimi izkušnjami. Na vsaki stopnji namreč dobite veliko nalog, ki jih je potrebno izvesti zato Lightkeeeper tehnika ni najbolj enostaven tečaj in ga na morete opraviti z levo roko. Potrebna je predanost in trud ampak na koncu ste nagrajeni s čudovito tehniko, ki resnično in zelo močno deluje.

Na voljo bodo tudi tri stopnje učiteljskega tečaja, ki bodo razpisane konec leta 2022 in v letu 2023 za vse tiste, ki želite predajati to znanje naprej.

V kolikor ste začutili, da ste poklicani za delo z energijami in čutite, da je Lightkeeper healing tehnika za vas potem vas vabim, da se mi pridružite na enem od tečajev.

Lightkeeper healing tečaj

Več podrobnosti o samih stopnjah in tečaju boste našli na sledečem gumbu

0
    0
    Košarica
    Tvoja košarica je praznaNazaj v trgovino

    Shopping Cart