Oh ta levitev.

Tako kot vedno pride v življenju čas, ko se začnemo leviti, ko začnemo delovati drugače, ko začnemo gledati na svet drugače. Osebno temu pravim levitev, saj veste ko žival odvrže svojo trdno zunanjo plast in končno odvrže svojo staro. Vsaka rast, vsak napredek nam prinese nova znanja in nove sposobnosti, ter novo razumevanje. Tako sem tudi sam prišel do tega trenutka, ko sem dovolj zrasel in se naučil, da se levim.

Seveda tu ne govorimo o čudežni preobleki ampak o spremembah, ki jih uvajamo v življenju in ki se nam dogajajo pa če mi to želimo ali ne. Levitev se nam zgodi lahko večkrat v življenju. Skoraj zagotovo pa se vsakomur, če ne drugače pa takrat, ko preidemo iz fanta dojenčka v otroka in potem iz faze otroka v najstnika in potem v odraslo osebo. No ta zadnja je včasih vprašljiva 🙂

Kako prepoznati, da prehajate na novo stopničko v življenju? Enostavno tako, da se začnejo menjati ljudje okoli vas, vaši prijatelji, znanci morda celo sodelavci ali pa morda vi zamenjate službo ali okolje v katerem živite morda celo partnerja/ico. Na vse gledate nekoliko drugače, slika je veliko bolj jasna in še najpomembnejše je to, da točno veste kaj si želite in veste kam greste. Včasih se zgodi levitev po temni noči duše. Temna noč duše je obdobje ko odmre naš stari ego naši stari vzorci in je obdobje ko hodimo zmedeni, izgubljeni, jezni, razočarani… Je izredno težko obdobje, ampak vedno smo nagrajeni, saj se naše življenje dvigne na višjo raven zavedanja.

Levitve so v mladosti pogoste, saj jih kar nekaj doživimo v samem procesu potem pa se s starostjo ustavijo in če jih ne sprožamo sami z našo rastjo in razvojem potem jo lahko samo še duša in naši vodniki. Včasih je to njihovo sprožanje malce grobo. Saj nas nekajkrat lepo opozorijo potem pa, ko navadna opozorila ne zaležejo preidejo na malce bolj grobe prijeme. Ti grobi prijemi so lahko poškodbe, nesreče ali morda izguba službe itd..

Temu se lahko izognemo tako, da delujemo sami, da sami poiščemo nove možnosti za osebni in duhovni razvoj. Vsak korakec, ki ga naredite samo-iniciativno je bolje kot pa, da vas nenehno porivajo k spremembam. Zato delujte poiščite področje v življenju, kjer boste lahko delovali in kjer boste lahko uživali. To je zelo pomembno. Če ne drugače pa za vaše psihično stanje. Zgodi se mi namreč večkrat, da pride stranka, ki se ji nenehno ruši svet. Nič ji ne gre od rok in nič ne deluje. V takih primerih je potrebno pogledati ali ima oseba morda kako negativno energijo (urok ali prekletstvo) ali pa ima le morda programe in prepričanja , ki jo omejujejo v njenem delovanju. Ko programe in vzorce spremenimo se spremeni njeno življenje.

Levite se in uživajte v rasti in razvoju. Zmeraj pa naj bo razvoj v vaše najvišje in najboljše dobro.

Več o levitvi si lahko preberete na TEJ povezavi.

0
    0
    Košarica
    Tvoja košarica je praznaNazaj v trgovino

    Shopping Cart