Začasni tattoo z Lightkeeper simbolom

0,65

Izberi simbol * 

Velikost tattoo * 

Kategorija:

Opis

Začasni tattoo je namenjen vsem, ki ste naveličani risanja simbolov in si želite, da ostane simbol na vaši koži vsaj teden ali dva. Zato sem za vas na vašo željo pripravil začasne tattoo-je.

Izberete si lahko katerikoli simbol, ki vam ta trenutek najbolj ustreza in ga enostavno “nalepite na kožo” in na predel telesa, ki vam najbolj odgovarja.

V kolikor vas na primer boli roka je smiselno nalepiti simbol za zdravje na roko. V kolikor pa si želite več ljubezni vam predlagam simbol za ljubezen.

Prosim vas, da ste pozorni in uporabite -nalepite najprej en simbol potem pa čez nekaj dni nalepite še drugega. Počasi dodajajte simbole sicer se lahko pojavi vrtoglavica, slabost….

V kolikor ne boste aktivirali simbola po tem ko ga nalepite le at ne bo deloval. Obvezno je potrebno aktivirati simbol le prvič ko ga nalepite!

Velikost simbola je cca 4×4 cm (v kolikor gre za ožje simbole je le ta cca 2-3 cm širine). Edino simbol za balans je dolžine 5 cm in višine 1 cm.

Za nanos tattoo-ja je potrebno odstraniti folijo in položiti papir na kožo ter ga z rahlo vlažno krpo navlažiti. Po 30 sekundah odstranite papir in tattoo je na koži. Le ta se ohrani od 7-10 dni v kolikor popazite nanj tudi do 14 dni. Tattoo lepite le na neporaščeno kožo ali pa jo predhodno obrijte.  Ob nakupu prejmete navodila kako pravilno nanesti tattoo in aktivirati simbol.

 

0
    0
    Košarica
    Tvoja košarica je praznaNazaj v trgovino

    Shopping Cart