Vaš osebni simbol

140,00

Kategorija:

Opis

Bi si želeli simbol, ki je narejen za vas in je zato čisto in samo vaš?

Ljudje smo vibracijska bitja in vsak od nas vibrira s svojo frekvenco. Prav tako za vsakega od nas obstaja zvok, slika, vonj, simbol, ki je uglašen na vas in za vas. Jaz sem tu, da ga lahko skanaliziram/prejmem, ter vam ga ponudim. Namenjen bo samo vam. Samo za vaše želje. Samo za vaše potrebe.

Simbol in vse kar je zanj potrebno, skanaliziram s pomočjo globoke meditacije. Prejeli boste simbol, kakršnega nima nihče. Usklajen/uglašen bo z vašo vibracijo, z vašim zvokom, z vašo esenco. Pomagal vam pri osebni rasti in razvoju na tistih področjih življenja, ki ga najbolj potrebujete.

Poleg vašega, unikatnega simbola, boste prejeli tudi navodila za uporabo, ki bodo napisana samo za vas, saj vsak simbol zase nosi določeno informacijo in s tem obilo možnosti, kako ga uporabljati.

Prav tako prejmete tudi svoj leseni podstavek, na katerem bo vaš simbol tudi graviran in nanj lahko odlagate hrano ali pa ga imate na steni kot okrasek. Razveselili se boste tudi stekleničke in obeska za ključe, namenjenega samo vam. Za popolno podporo tako znotraj kot zunaj hiše v paketu dobite še 2 gravirani okrasni ploščici, ter 10 natisnjenih in plastificiranih vaših simbolov različnih velikosti, ki jih lahko uporabite ali kot podstavek za kozarec vode ali pa jih postavite v hladilnik, da se ima hrana priložnost energijsko napolniti. Možnosti je obilo.

Simbol je narejen za vas in bo deloval samo v vaše najvišje in najboljše dobro. Drugim pa seveda ne škoduje ali kakorkoli negativno vpliva na njih.

 

Paket vključuje personaliziran simbol na:

 • lesenem podstavku (15 cm x 15 cm),
 • 2 leseni okrasni ploščici
 • 10 x začasni tattoo
 • leseni obesek
 • 10 x natisnjenih in plastificiranih listih različnih velikosti,
 • steklenička z vašim osebnim simbolom
 • jpg in vektorsko sliko simbola za uporabo na vizitkah, kuvertah, dopisih…..

 

 

Simbol je potrebno sakanalizirati zato vam točnega časa dobave ne morem 100% zagotoviti v povprečju pa je od 4-6 tednov.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Vaš osebni simbol”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0
  0
  Košarica
  Tvoja košarica je praznaNazaj v trgovino

  Shopping Cart