Tečaj Zlati Reiki

130,00

Na tečaju bom spoznali osnove Reikija in merili energijo s pomočjo Bovisove skale,

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Zlati Reiki je ena izmed najbolj nežnih energij, ki jih poznamo v Reiki sistemu. Gre za božansko zlato energijo, polno sprejemanja, topline, odpuščanja in ljubezni. Je izredno enostaven Reiki, saj ne uporabljamo simbolov. Primeren je tako za začetnike kot bolj za bolj napredne uporabnike, najbolj pa se ga boste razveselili tisti, ki želite delati na intuiciji in kanaliziranju. Ta metoda vam omogoča resnično hitre rezultate v tem pogledu.

Primarno deluje predvsem na srčno čakro, grleno, tretje oko in kronsko čakro. Če ne poznate čaker – nič hudega, saj jih bomo spoznali na tečaju samem. Delovanje Zlatega Reiki-ja bo najbolj vidno na sprejemanju sebe in ljubezni do sebe. Veliko lažje boste sprejeli sebe take kot ste in se posledično imeli radi, kar je ključno za uspešno življenje v vseh pogledih. Vaša grlena čakra pa vam bo omogočala, da jasno in glasno poveste tisto, kar mislite. Zadrževanje čustev nam namreč povzroča razne nevšečnosti in bolezni. Ne pozabimo na naše tretje oko, ki nam bo odpiralo jasnovidnost, jasnočutnost, jasnovednost ali jasnoslišnost. Kar koli od tega imate najbolj razvito ali pa še razvijate, se bo pospešilo. In naša 7. ali kronska čakra, zadolžena za kanaliziranje, se bo odprla in zmožni boste sprejemati razna sporočila od vaših vodnikov in tudi od ostalih bitij.

Prednost tega tečaja je tudi v tem, da ima samo eno stopnjo in je primeren predvsem za tiste, ki bodo izvajali tretmaje na sebi ali pa na družinskih prijateljih. Zato, če se imate namen profesionalno ukvarjati s terapijami ali učenjem, vam priporočam, da najprej opravite USUI Reiki. Usui Reiki je bil včasih pogoj, da smo lahko opravljali Zlati Reiki, zato ta ni tako zelo razširjen in znan.

V kolikor si želite več srčnosti, ljubezni, razumevanje, spoznavanja samega sebe, izboljšane intuicije in kanaliziranja, potem je to pravi tečaj za vas.

Tečaj traja od 10:00 – 15:00 ure (lahko tudi malo dlje).

Tečaj vodi: Dragan Kokalovič – Usui, Imara, Kundalini in Zlati Reiki mojster/učitelj

Tečaj poteka v živo v Škofji Loki ali preko zoom-a. Ob oddaji naročila navedite kako boste spremljali tečaj.

Prejmete:

 • gradivo (skripto),
 • 3  Bovisove skale (za merjenje energij)
 • nihalo
 • unikatno Reiki svečko,
 • po tečaju prejmete diplomo
 • darilo

Najbolj pogosta vprašanja:

Kdo je primeren za ta tečaj? Vsi, saj ni potrebno predhodno znanje.

Ali moram prej imeti opravljen kak drug Reiki tečaj? Ne, ni potrebno.

Kaj moram imeti s seboj na tečaju? S seboj prinesite nihalo, v kolikor ga imate (sicer ga lahko naročite tudi na moji spletni strani)

Koliko moram biti star? Leta niso omejitev, je pa priporočljivo, da ste starejši od 15 let.

Ali lahko komu škodujem z Reikijem ali se samopoškodujem? Ne ne morete se poškodovati, saj je to tehnika, ki uporablja inteligentno božansko energijo

Ali lahko s tem znanjem pomagam tudi živalim? Seveda in še zelo učinkovita metoda je za pomoč živalim.

Dodatne informacije

Datum tečaja Zlati Reiki

23.10.2021, 4.12.2021, 5.2.2022

0
  0
  Košarica
  Tvoja košarica je praznaNazaj v trgovino

  Shopping Cart