Tečaj Usui Reiki 2. stopnja

150,00

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Na drugi stopnji Usui Reiki-ja spoznamo nove simbole in njihovo uporabo. Naučimo se tudi dela na daljavo s pomočjo simbolov in z iniciacijo razširimo energetski kanal tako, da smo bolj učinkoviti. Uspešno bomo  odpravljati travme, saj boste s pomočjo Reikija izredno in učinkovito odstranili vse kar vam ne služi in vas obremenjuje v življenju. To je ključnega pomena za izboljšavo in rast, predvsem pa za občutek svobode.

Testirali bomo tudi nekaj naših prepričanj in podzavestnih vzorcev, ter se naučili kako jih prepoznati in najti ter uspešno odpraviti. Naučili se bomo izvajati Reiki obred, ki ojača dotok energije in ga lahko uporabljamo za različne namene.

Pogledali bomo kako dosegati življenjske cilje s pomočjo Reikija in kako si cilje sploh postaviti, ter ugotoviti kateri so naši pristni cilji in kateri so cilji družbe (ali vsiljeni cilji). Spoznamo tudi dva nova simbola za delo na daljavo in drugega, ki ojača naše pretok Reiki energije. S pomočjo mišičnega testa pa preverimo naša prepričanja, ki nas omejujejo pri izvajanju Reiki terapij.

Na drugi prejmeš še:

 • gradivo
 • Reiki svečko
 • diplomo (certifikat)

Trajanje tečaja: od 10-15 h

Tečaj poteka v živo (v Škofji Loki) ali na daljavo preko zoom aplikacije.

Dodatne informacije

Izberi datum za Usui Reiki 2

8.1.2023

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Tečaj Usui Reiki 2. stopnja”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0
  0
  Košarica
  Tvoja košarica je praznaNazaj v trgovino

  Shopping Cart