Tečaj spoznavanaja svojih moči

180,00

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Opažam, da ima izredno veliko tečajnikov enako težavo, kot sem jo imel jaz. In sicer nikakor ne znajo sprejeti svojih moči in sposobnosti.

Največkrat to izvira iz pomankanja samozavesti na tem področju, ki pa najlažje odpravimo z izvajanjem terapij in pomoči drugim. Spet drugi aspekt je, da se bojimo svojih moči in sposobnosti, kar nas ponovno onemogoča pri napredku. Tretji in velikokrat aktiven izziv pa je, da ne sprejmemo svojih moči, ker smo bili v preteklih življenjih kaznovani (največkrat nam je bilo odvzeto premoženje, ali smo bili izgnani ali pa celo ubiti). Vse to se zapiše v celični spomin in nas ovira. Preverili bomo še ali imate dovoljenje za delo z energijami in še veliko več…

Ta tečaj je namenjen vsem, ki si želite končno spoznati in ozavestiti svoje moči, sposobnosti in jih s pridom izkoriščati v svojem vsakodnevnem življenju. Konec koncev jih imamo za to mar ne?

Na tečaju bomo poiskali in odpravili vzrok, ki nas onemogoča na naši poti. Testirali bomo preko 200 podzavestnih prepričanj in jih odpravili s pomočjo različnih metod (največkrat s pomočjo ThetaHealinga). Dotaknili se bomo tako družine, kot prijateljev, otroštva in preteklih življenj. Naučili se bomo  iskati vzorce s pomočjo mišičnega testa in s pomočjo nihala.

Ker je tečaj izredno zahteven je število tečajnikov omejeno na 6 oseb. Tečaja se lahko udeležite v živo ali preko spleta (zoom-a).

Vsak udeleženec prejeme:

 • gradivo (skripto)
 • nihalo
 • 5 različnih skal (rozet)
 • FB skupino za podporo

Tečaj poteka od 10:00 – 18:00 ure.

Dodatne informacije

Izberi datum tečaja SSM

5.12.2021, 26.1.2022

0
  0
  Košarica
  Tvoja košarica je praznaNazaj v trgovino

  Shopping Cart