Tečaj Kundalini Reiki 1. stopnja

140,00

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Reiki je univerzalna energija, ki nam je vsem na voljo, da lahko z njo izboljšujemo naša življenja. Primarno je namenjena zdravljenju na vseh ravneh. Z Reikijem zvišujemo našo vibracijo in količino energije, saj smo ljudje vibracijska bitja. Ob tem pa lahko opazimo, kako se nam izboljšuje življenje na vseh področjih. Začne se pritok  radosti, veselja, obilja vseh vrst in najpomembnejše, mira in ljubezeni. Reiki so poznali že v Lemuriji in Atlantidi, ter v starem Egiptu. V 19. stoletju ga je ponovno skanaliziral dr. Mikao Usui iz Kjota na Japonskem.

Reiki je namenjen za vsakodnevno delo in rezultati so vidni zelo hitro. Seveda je pretok energije odvisen od nas samih, vendar se z rednim delom le ta povečuje. Pri Reikiju je pomembna vztrajnost, a ko enkrat začnete in, ko vas preplavi univerzalna energija, se ne želite ustaviti. Reiki ne bo takoj v trenutku rešil vseh vaših težav, vam bo pa pomagal, da si svoje težave ogledate iz drugega zornega kota, da dobite energijo in odgovor, nakar se enostavno soočite z njimi. Skoraj po vsakem tretmaju se boste počutili sveže, polne radosti, ljubezni in enostavneje boste šli v življenju naprej.

Kundalini Reiki lahko opravljamo brez predhodnih znanj. Zahvala gre predvsem dvigu vibraciji planeta in ljudi, saj nam je to omogočilo hitrejše in bolj učinkovito učenje.  Pred leti ni bilo možno opravljati Kudalini Reiki brez predhodnega znanja Usui Reikja, saj bi nam le ta lahko prej škodil kot pa pomagal. Energija bi bila premočna za naše telo. Ker se z dvigom vibracije planeta tudi nam dviguje vibracija, si danes lahko privoščimo da opravljamo Kundalini Reiki takoj.

Kundalini Reiki je močna energija, ki nas prizemljuje in nam omogoča povezavo s spodnjimi čakrami, predvsem korensko. Naša prva čakra  se nahaja na mestu trtice in deluje kot naša mini elektrarna. To energijo prinesemo s seboj ob rojstvu. Zato je izrednega pomena, da kundalini energijo mešamo z Reiki energijo, saj se na ta način energije v nas zbalansirajo. Sama kundalini energija je namreč za večino nas premočna.   Kundalini je zelo primeren za zdravljenje telesa, živali, rastlin, ter za čiščenje prostorov. Kundalini Reiki je razdeljen v tri stopnje. Med stopnjami naj preteče vsaj en mesec zato, da se telo navadi na večji pretok energije. Z Reikijem sicer ne morete poškodovati telesa, lahko pa se počutite neprijetno, v kolikor je energija, katero sprejemate močnejša od vaše trenutne energijske kondicije. Pri Kundaliniju ne uporabljamo simbolov tako kot pri Usui Reikiju. Kundalini Reiki je energijsko enako pretočen kot prva, druga in tretja stopnja pri Usui Reikiju skupaj. Govorimo o resnično močni energiji. Pomembno je da se zavedate, da vam ta Reiki spremeni življenje predvsem v smislu, da izvrže iz vas vso jezo, bes, razočaranje, bolečino, zamere…

Prva stopnja vam prinaša:

 • spoznavanje osnov Reikija in čaker
 • naučimo se meriti Reiki energijo in našo lastno trenutno energijo
 • naučimo se uporabljati nihalo in odčitavati skalo
 • naučimo se meriti energije ljudi, predmetov..
 • opravimo pregled in raziščemo delovanje čaker
 • prejmete iniciacijo v 1. stopnjo
 • vaje (izvedemo terapije)
 • energijsko izmerimo in napolnimo hrano in vodo
 • premete 3 Bovisove skale
 • nihalo
 • učno gradivo (skripto)
 • unikatno Reiki svečko
 • vsak udeleženec prejme diplomo

Tečaj poteka od 10 – 15 ure.

Tečaj poteka v živo (v Škofji Loki) in preko zooma. Ob prijavi navedite kako boste spremljali tečaj – Osebno ali preko zooma.

Dodatne informacije

Izberi datum za Kundalini Reiki 1. stopnjo

30.9.2023

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Tečaj Kundalini Reiki 1. stopnja”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0
  0
  Košarica
  Tvoja košarica je praznaNazaj v trgovino

  Shopping Cart