Sveča z Lightkeeper simbolom za zdravje

10,0020,00

Ena izmed najbolj pomembnih stvari v življenju je zagotovo zdravje. Sveča in Lightkeeper simbol za zdravje te bosta energijsko podprla pri zdravljenju. Svečo in simbol lahko uporabljaš tudi, ko si zdrav in želiš le vzdrževati tvojo odlično zdravstveno kondicijo.

 

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznaki: ,

Opis

Ena izmed najbolj pomembnih stvari v življenju je zagotovo zdravje. Sveča in Lightkeeper simbol za zdravje te bosta energijsko podprla pri zdravljenju. Svečo in simbol lahko uporabljaš tudi, ko si zdrav in želiš le vzdrževati tvojo odlično zdravstveno kondicijo. Če so pa prisotne kakršnekoli težave, je pa toliko bolj priporočljivo, da uporabljaš simbol s svečo. Simbol nosi s seboj ves čas trajanja zdravljenja, saj te bo energijsko podprl in tvoje okrevanje bo lažje in hitrejše. Nikar se ne čudi, če boš v tem času opuščal nezdrave razvade, saj Lightkeeper simbol za zdravje vsebuje res neverjetno količino zdravilne energije. Naj bosta ta simbol in sveča tudi opomnik, da danes storiš nekaj zase – za svoje telo in za svojo dušo. Priloženi simbol, ki nam je predan v uporabo od svetlobnih galaktičnih civilizacij, nosi neverjetno količino energije, ki bo podprla tvoje napore za priklic dobrega počutja. Prižgi svečo, aktiviraj simbol in se prepusti.

Postopek aktivacije: simbol vzemi med dlani in izgovori: Svetlobne civilizacije, dovoljujem vam, da delujete skozi ta simbol in mi pomagate pri priklicu zdravja v moje življenje. Hvala!. Vizualiziraj si svoje zdravo telo, polno energije in vitalnosti in v tem vztrajaj vsaj 10 minut. Aktivacijo lahko izvajaš tudi večkrat na dan.

 

Srednji in veliki sveči je priložen tudi  Lightkeeper simbol Zdravje na leseni ploščici, ki ga lahko, ko sveča dogori, nosiš s seboj ali doma postaviš na mesto, kjer se veliko časa zadržuješ. Mala sveča pa ima simbol nalepljen na kozarček.

*za popolno izgorevanje moraš svečo po neprekinjenih 4 urah gorenja ugasniti in ohladiti – nato jo lahko ponovno prižgeš

Dodatne informacije

Izberi velikost veče

Mala sveča S, Srednja sveča M, Velika sveča L

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sveča z Lightkeeper simbolom za zdravje”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0
    0
    Košarica
    Tvoja košarica je praznaNazaj v trgovino

    Shopping Cart