Sveča z Lightkeeper simbolom za radost

10,0020,00

Ljudje radi pozabljamo, kako pomembna je radost v našem življenju, saj nam daje zagon in užitek. Radost je na vibracijski  lestvici čustev takoj za brezpogojno ljubeznijo, zato je izjemnega pomena, da tudi to čustvo prakticiramo in jo prikličemo v življenje. Pomisli na otroke, koliko radosti premorejo! Veselijo in radostijo se vsakega trenutka! Naredi tudi ti zavestno nekaj zase in prebudi radost.

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Opis

Ljudje radi pozabljamo, kako pomembna je radost v našem življenju, saj nam daje zagon in užitek. Radost je na vibracijski  lestvici čustev takoj za brezpogojno ljubeznijo, zato je izjemnega pomena, da tudi to čustvo prakticiramo in jo prikličemo v življenje. Pomisli na otroke, koliko radosti premorejo! Veselijo in radostijo se vsakega trenutka! Naredi tudi ti zavestno nekaj zase in prebudi radost. Skoči v lužo! Ali pa si pomagaj s svečo in Lightkeeper simbolom za radost, da v tebi prebudita ta občutek.

Priloženi simbol, ki nam je predan v uporabo od svetlobnih galaktičnih civilizacij, nosi neverjetno količino energije, ki bo podprla tvoje napore za priklic radosti. Prižgi svečo, aktiviraj simbol in se prepusti delovanju. Postopek aktivacije: simbol vzemi med dlani in izgovori: Svetlobne civilizacije, dovoljujem vam, da delujete skozi ta simbol in mi pomagate pri priklicu zdravja v moje življenje. Hvala!. Za še boljše delovanje izvajaj meditacijo ali kakšno drugo duhovno tehniko. Vzemi si nekaj minut časa in vizualiziraj, predvsem pa občuti, kako v svoje življenje spuščaš radost. Uživaj.

Srednji in veliki sveči je priložen tudi Lightkeeper simbol Radost na leseni ploščici, ki ga lahko, ko sveča dogori, nosiš s seboj ali doma postaviš na mesto, kjer se veliko časa zadržuješ. Majhna sveča pa ima simbol nalepljen na kozarček.

 

*za popolno izgorevanje moraš svečo po neprekinjenih 4 urah gorenja ugasniti in ohladiti – nato jo lahko ponovno prižgeš

 

Dodatne informacije

Izberi velikost veče

Mala sveča S, Srednja sveča M, Velika sveča L

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sveča z Lightkeeper simbolom za radost”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0
    0
    Košarica
    Tvoja košarica je praznaNazaj v trgovino

    Shopping Cart