Sveča z Lightkeeper simbolom za obilje

10,0020,00

Vsi si zaslužimo in smo vredni obilja, saj je to naša rojstna pravica! Omejitve nastanejo v naših prepričanjih. Na voljo ti je sveča z Lightkeeper simbolom obilja, ki bosta energijsko podprla tvoje odločitve in napredek, ter zate odprla portal za obilje.

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznaki: ,

Opis

Vsi si zaslužimo in smo vredni obilja, saj je to naša rojstna pravica! Omejitve nastanejo v naših prepričanjih. Na voljo ti je sveča z Lightkeeper simbolom obilja, ki bosta energijsko podprla tvoje odločitve in napredek, ter zate odprla portal za obilje. Primarno je seveda mišljeno materialno obilje, ampak s to svečo in simbolom prikličeš obilje vsega – prijateljev, lepih trenutkov, višje plače ali več strank,  večji zaslužek…

Svečo prižgi večer pred ali ob izvajanju projekta ali pa pred pogovorom z nadrejenim, kjer boš zahteval višjo plačo. Simbol nosi s seboj, da bo lahko podprl tvoja prizadevanja za več obilja. Sanjaj, dovoli si in realiziraj – prizemlji svoje fantastične ideje, ki jih sramežljivo skrivaš pred svetom. Sveča in simbol te bosta potisnila naprej v življenju. Prisluhni tej pomoči in prični delovati v tej smeri – opogumi se in uspeh je skoraj zagotovljen. Priloženi simbol, ki nam je predan v uporabo od svetlobnih galaktičnih civilizacij, nosi neverjetno količino energije, katera bo podprla tvoje napore za priklic obilja vseh vrst. Prižgi svečo, aktiviraj simbol in se prepusti občutku obilja. Postopek aktivacije: simbol vzemi med dlani in izgovori: Svetlobne civilizacije, dovoljujem vam, da delujete skozi ta simbol in mi pomagate pri priklicu zdravja v moje življenje. Hvala!. Ob aktivaciji si vizualiziraj obilje vsega, kar si želiš in poglej, kako iz simbola teče zlata energija, se ovija okoli tebe in te energijsko polni.

Srednji in veliki sveči je priložen tudi Lightkeeper simbol Obilje na leseni ploščici, ki ga lahko, ko sveča dogori, nosiš s seboj ali doma postaviš na mesto, kjer se veliko časa zadržuješ. Mala sveča pa ima simbol nalepljen na kozarček.

*za popolno izgorevanje moraš svečo po neprekinjenih 4 urah gorenja ugasniti in ohladiti – nato jo lahko ponovno prižgeš

Dodatne informacije

Izberi velikost veče

Mala sveča S, Srednja sveča M, Velika sveča L

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sveča z Lightkeeper simbolom za obilje”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0
    0
    Košarica
    Tvoja košarica je praznaNazaj v trgovino

    Shopping Cart