Sveča z Lightkeeper simbolom za energijo

10,0020,00

Se počutiš izčrpano in utrujeno? Si želiš energijsko podpreti svoj življenjski projekt ali novo službo? Karkoli si v življenju želiš energijsko podpreti, kjerkoli si želiš več energijske moči, si pomagaj s svečo in Lightkeeper simbolom za energijo. Energijska podpora, ki jo boš nudil tvoji želji, ti bo omogočila, da se bo željeno hitreje in enostavneje uresničilo.

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznaki: ,

Opis

Se počutiš izčrpano in utrujeno? Si želiš energijsko podpreti svoj življenjski projekt ali novo službo? Karkoli si v življenju želiš energijsko podpreti, kjerkoli si želiš več energijske moči, si pomagaj s svečo in Lightkeeper simbolom za energijo. Energijska podpora, ki jo boš nudil tvoji želji, ti bo omogočila, da se bo željeno hitreje in enostavneje uresničilo. Cilj lahko napišeš tudi na list papirja, ter ga pustiš pod svečo in v kolikor je želeni cilj za tvoje najvišje in najboljše dobro, se ti bo želja tudi uresničila, kajti vsaka naša želja mora izhajati iz dobrobiti za nas in za druge – da bo zagotovo podprta. Priloženi simbol, ki nam je predan v uporabo od svetlobnih galaktičnih civilizacij, nosi neverjetno količino energije, ki bo podprla tvoje napore za priklic energije.

Prižgi svečo in aktiviraj simbol ter se prepusti energiji. Postopek aktivacije: simbol vzemi med dlani in izgovori: Svetlobne civilizacije, dovoljujem vam, da delujete skozi ta simbol in mi pomagate pri priklicu zdravja v moje življenje. Hvala!. Občuti, kako iz simbola, ki ga držiš v rokah, izhaja svetloba in skozi tvoje roke prehaja v tvoje telo, ki se s postopkom energijsko polni. Dovoli si občutiti in sprejeti to energijo ter v njej uživati. Lightkeeper simbol Energija je najmočnejši in najmogočnejši simbol izmed vseh Lightkeeper simbolov, zato ti predlagam, da to aktivacijo opraviš le 1x dnevno.

Srednji in veliki sveči je priložen tudi Lightkeeper simbol Energija na leseni ploščici, ki ga lahko, ko sveča dogori, nosiš s seboj ali doma postaviš na mesto, kjer se veliko časa zadržuješ. Mala sveča pa ima simbol nalepljen na kozarček.

*za popolno izgorevanje moraš svečo po neprekinjenih 4 urah gorenja ugasniti in ohladiti – nato jo lahko ponovno prižgeš

Dodatne informacije

Izberi velikost veče

Mala sveča S, Srednja sveča M, Velika sveča L

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sveča z Lightkeeper simbolom za energijo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0
    0
    Košarica
    Tvoja košarica je praznaNazaj v trgovino

    Shopping Cart