Sveča 7 ČAKER

55,00

Sveča je nastala po navdihu naših glavnih čaker in je po njih tudi obarvana. Vsaka barva predstavlja svojo čakro in svojo vibracijo. Sveča je vsaka za sebe unikatna, saj so ročno delo in jih izdelujem po trenutni inspiraciji. Tako ima vsaka sveča drugačno kombinacijo in velikost posameznih barv.

Kategoriji: ,

Opis

Sveča je nastala po navdihu naših glavnih čaker in je po njih tudi obarvana. Vsaka barva predstavlja svojo čakro in svojo vibracijo. Sveča je vsaka za sebe unikatna, saj so ročno delo in jih izdelujem po trenutni inspiraciji. Tako ima vsaka sveča drugačno kombinacijo in velikost posameznih barv. Nekatere imajo več zelene barve, ki predstavlja srčno čakro, druge imajo bolj poudarjeno drugo čakro in je zato tiste barve več. Sveča je energijsko napolnjena (informirana) in ti bo pomagala ozavestiti in energijsko podpreti vsako čakro. Izberi si svečo po notranjem občutku ali pa poglej, katere barve je največ, da podpreš določeno čakro. Verjemi, vsaka sveča, ki jo boš izbral ali dobil, je prava zate.

Ko prižgeš svečo z izbrano barvo, naredi meditacijo, Reiki ali kakšno drugo duhovno tehniko za podporo čakri, katero ti ta trenutek energijsko podpira sveča. Meditacijo izvajaj vsaj 10 minut in se med tem fokusiraj na čakro, katero polniš z božansko svetlobno energijo. Uživaj.

Sveča gori do 200 ur*

*za popolno izgorevanje moraš svečo po neprekinjenih 4 urah gorenja ugasniti in ohladiti – nato jo lahko ponovno prižgeš

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sveča 7 ČAKER”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0
    0
    Košarica
    Tvoja košarica je praznaNazaj v trgovino

    Shopping Cart