Ročno poslikana šalica z Lightkeeper simbolom

20,00

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Ročno poslikana šalica z Lightkeeper simbolom so odlična izbira za začetek dneva. Vaš čaj ali kava bosta dobila energijski pospešek, saj bo simbol energijsko napolnil vašo pijačo.

Na vsaki šalici je 1 Lightkeeper simbol in pa afirmacija, ki je skladna z LKH simbolom.

Kot je navedeno so šalice resnično ročno poslikane zato je energija pri takih izdelkih še nekoliko višja in ker to ustvarja Tina, ki je Lightkeeper praktik je to še ena zelo velika prednost. Namreč oseba, ki izdeluje določeno stvar/predmet vtisne svojo energijo in potem kupec/novi lastnik to energijo asimilira/vpija ko uporablja tak izdelek. Sicer pa predlagam, da se sami prepričate in izmerite energijski potencial te skodelice, pa čeprav je samo na sliki.

Simbol je potrebno pred uporabo aktivirati, saj je v nasprotnem primeru to le čudovita poslikana šalica.

Več o simbolih pa si lahko preberete na: Simboli | Dragan Kokalovic.si

Pri naročilu omenjene šalice vas prosim, če ste nekoliko bolj strpni, saj nimamo vseh na zalogi zato lahko dobava traja kak dan dlje kot sicer. V praksi to pomeni do 7 dni.

Dodatne informacije

Izberi simbol

Balans, Cilj – fokus, Denar, Duhovno rast in razvoj, Energija, Ljubezen, Odpuščanje, Pritok obilja, Prizemljitev, Radost, Sreča, Svetloba, Uspeh, Vitalnost, Zaščita, Zdravje, 3. oko – jasnovidnost, Čustveno zdravje, Manifestacija, Mir, Motivacija, Napredek, Privlačnost, Samozavest, Sprejemanje, Spuščanje, Varnost, Vztrajnost

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ročno poslikana šalica z Lightkeeper simbolom”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0
    0
    Košarica
    Tvoja košarica je praznaNazaj v trgovino

    Shopping Cart