Orgonit z Lightkeeper simbolom

50,00

Kategorija:

Opis

Orgonit z Lightkeeper simbolom – Prednost teh orgonitov je da nosijo Lightkeeper simbol. Nekateri simboli so narisani, drugi pa so dejansko narejeni in bakrenih žičk.

Kaj je orgonit?

Orgonit je generator življenjske orgonske energije. Deluje na principu privlačnosti negativne energije, ki jo transformira v pozitivno. Prednost orgonitov z Lightkeeper simboli je v tem, da ko pošlje energijo v prostor jo ne samo prečisti ampak jo tudi napolni z vibracijo (odvisno od simbola v orgonitu). Ljudje se v takih prostorih počutimo veliko bolje, imamo več energije in volje do življenja, saj deluje na večih področjih. Na žalost nam zapacanost z raznimi sevanji uničuje vibracijo prostora zato je orgonit ena od možnosti, ki nam lahko pomagajo pri dvigu vibracije.

Orgoniti so sestavljeni iz bakrenih spiral, ki so v našem primeru v obliki LKH simbola. Organska smola, kristali in ostružki različnih kovin pa sestavljajo sam orgonit. Nekaterim so dodani še razni dodatki.

Ker so vsi orgoniti unikatni in delani ročno mi prosim napišite katerega želite (izberete ga na sliki, ki vam jo pošljem po oddanem naročilu) ali pa prepustite, da intuitivno izberem orgonit za vas.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Orgonit z Lightkeeper simbolom”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0
    0
    Košarica
    Tvoja košarica je praznaNazaj v trgovino

    Shopping Cart