Odstranjevanje urokov črne magije

380,00

Odstranjevanje prekletstev in urokov črne magije s pomočjo različnih tehnik.

Kategorija:

Opis

Tretma Odstranjevanje črne magije, urokov in prekletstev

Vas pred napredkom znova in znova nekaj ustavlja?

V življenju so nam na pot položene tudi nekoliko bolj nenavadne preizkušnje, ki pa niso povezane samo s svetlobo in ljubeznijo. Povezane so s temo, zavistjo, sovraštvom – z uroki in prekletstvi.  Predvsem v zadnjem času me kontaktirajo ljudje, kateri imajo težavo z napadi, zato sem se odločil, da vam vsem ponudim možnost ter vam pomagam odstraniti temo, saj sem se tudi sam soočal s to težavo, jo uspešno prepoznal ter jo odstranil. Uroki in prekletstva največkrat izvirajo oziroma prihajajo od vam znanih ljudi. V največ primerih gre za ljubosumje, zavist, škodoželjnost in maščevalnost.

Kako vem, da imam urok črne magije ali prekletstva?

Največkrat vam je informacija podana direktno od osebe, ki vam jo pošilja ali kateri od prijateljev in družine. Urok lahko začutite, saj se vam začnejo dogajati čudne in nepojasnjene stvari. Primer: na vseh razgovorih ste zavrnjeni, ne dobite partnerja, imate nenehne težave z denarjem. Če povzamem –  vse vam gre narobe, čeprav vlagate veliko truda in vztrajnosti.

Koliko terapij je potrebno za odstranjevanje črne magije in prekletstev?

Ena. Razen v primeru, da imate v zapisu ogromno urokov, kar pa je malo verjetno.

Ali se lahko urok vrne?

Da. V primeru, da niste energetsko postavljeni in vam oseba v tem času naroči ali pošlje nov urok.

Ali imam lahko uroke iz prejšnjih življenj?

Da. Kar nekaj urokov izhaja iz prejšnjih življenj, so pa redki. Iz prejšnjih življenj največkrat prinesemo razne krvne pogodbe in prekletstva.

Kako vem, da je bila terapija uspešna?

Terapijo izvajam v Theta stanju, s popolno podporo boga in angelov. Po končani terapiji ponovno pregledam stanje telesa in se prepričam, da ni ničesar več za odstraniti.

 

Po končanem tretmaju vam pošljem paket s kadilom in ogljem ter svečo, da energijsko očistite tudi prostor (stanovanje in hišo kot tudi poslovni prostor). Prejmete pa tudi palčke svetega lesa in poseben unikaten amulet za hišo ali stanovanje, ki je namenjen izključno zaščiti. 

Samo odstranjevanje pa poteka v več terapijah. V povprečju zadostujejo 2 v nekaterih primerih pa tudi do 4 terapije. To se dogovorimo naknadno ko ugotovimo za kako resen urok gre.

 

 

0
    0
    Košarica
    Tvoja košarica je praznaNazaj v trgovino

    Shopping Cart