Odstranjevanje urokov črne magije, urokov in prekletstev

50,00380,00

Odstranjevanje prekletstev in urokov črne magije s pomočjo različnih tehnik največkrat pa z ThetaHealing tehniko.

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Vas pred napredkom znova in znova nekaj ustavlja?

V življenju so nam na pot položene tudi nekoliko bolj nenavadne preizkušnje, ki pa niso povezane samo s svetlobo in ljubeznijo. Povezane so s temo, zavistjo, sovraštvom – z uroki in prekletstvi.  Predvsem v zadnjem času me kontaktirajo ljudje, kateri imajo težavo z napadi, zato sem se odločil, da vam vsem ponudim možnost ter vam pomagam odstraniti temo, saj sem se tudi sam soočal s to težavo, jo uspešno prepoznal, ter jo odstranil. Uroki in prekletstva največkrat izvirajo oziroma prihajajo od vam znanih ljudi. V največ primerih gre za ljubosumje, zavist, škodoželjnost in maščevalnost, ki pa izvirajo od osebe, ki je s seboj nezadovoljna in nesrečna. Sreča drugih ljudi jo prizadene in boli.

Kako vem, da imam urok črne magije ali prekletstva?

Največkrat vam je informacija podana direktno od osebe, ki vam jo pošilja ali kateri od prijateljev in družine. Urok lahko začutite, saj se vam začnejo dogajati čudne in nepojasnjene stvari. Primer: na vseh razgovorih ste zavrnjeni, ne dobite partnerja, imate nenehne težave z denarjem. Če povzamem –  vse vam gre narobe, čeprav vlagate veliko truda in vztrajnosti.

Prekletstvo pa prepoznate tako, da nimate partnerja, vaša mama ni imela niti vaša babica sreče v partnerstvu. V tem primeru gre za prekletstvo, kar je neka vrste urok.

Koliko terapij je potrebno za odstranjevanje črne magije in prekletstev?

Ena. Razen v primeru, da imate v zapisu ogromno urokov, kar pa je malo verjetno.

Ali se lahko urok vrne?

Da. V primeru, da niste energetsko postavljeni in vam oseba v tem času naroči ali pošlje nov urok.

Ali imam lahko uroke iz prejšnjih življenj?

Da. Kar nekaj urokov izhaja iz prejšnjih življenj, so pa redki. Iz prejšnjih življenj največkrat prinesemo razne krvne pogodbe in prekletstva.

Kako vem, da je bila terapija uspešna?

Terapijo izvajam v Theta stanju, s popolno podporo boga in angelov. Po končani terapiji ponovno pregledam stanje telesa in se prepričam, da ni ničesar več za odstraniti.

*V kolikor se enak urok pojavi ponovno vam ga brezplačno ponovno odstranim.

Ker se uroki medsebojno razlikujejo po moči je cenovni razpon od 50€ – 380€. Kako močan je urok vam povem na prvem posvetu ali telefonskem klicu.

 

 

Dodatne informacije

Izberi moč uroka

Manj zahteven urok, Srednje zahteven urok, Zelo zahteven urok

0
    0
    Košarica
    Tvoja košarica je praznaNazaj v trgovino

    Shopping Cart