Nalepka z Lightkeeper simbolom – 5 cm

2,00

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Nalepka z Lightkeeper simbolom je namenjena vsem, ki si želite nalepko, ki bo malce bolj obstojna. Lahko jo nalepite na steklo, kovino, les celo na avto. Primerna je za vse gladke površine.

Ne pozabite predhodno površino očistiti in potem nalepiti.

Ko nalepite simbol ga je potrebno le 1x aktivirati (priložena so navodila. V kolikor bi nalepko odlepili in jo prilepili drugam je potrebna ponovna aktivacija simbola.

Nalepke so različnih velikosti od 5 cm do 10 cm in celo do  40 cm zato bodite pozorni katero izberete. Na izbiro so prozorne nalepke z belim potiskom ali pa bele nalepke s črnim potiskom.

Majhne nalepke lahko lepite po zvezkih, planerjih, prenosnikih, blagajnah, mapah, omarah, oknih, postelji.. medtem ko so velike nalepke 40cm mišljene, da jo nalepite na tla jo aktivirate, ter občasno sedite na tem mestu, saj se odpre energijski portal, ki vam dovaja energijo simbola. Če je simbol za zdravje boste prejemali zdravje, če je uspeh potem bo uspeh ali pa morda le energijo. Na teh portalih se zadržujte največ 20 minut dnevno.

Nalepke so izredno kvalitetne in odporne. V primeru, da simbol nalepite na avto ostane tudi po večkratnem pranju v avtopralnici.

Več o simbolih najdete tukaj: https://dragankokalovic.si/simboli/

Dodatne informacije

Izberi simbol

Balans, Cilj – fokus, Denar, Duhovno rast in razvoj, Energija, Ljubezen, Odpuščanje, Pritok obilja, Prizemljitev, Radost, Sreča, Svetloba, Uspeh, Vitalnost, Zaščita, Zdravje, 3. oko – jasnovidnost, Čustveno zdravje, Izražanje, Manifestacija, Mir, Moč, Motivacija, Napredek, Odlaganje odvečne teže, Privlačnost, Samozavest, Sprejemanje, Spuščanje, Užitek, Varnost, Vztrajnost, Zdravljenje Duše

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Nalepka z Lightkeeper simbolom – 5 cm”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0
    0
    Košarica
    Tvoja košarica je praznaNazaj v trgovino

    Shopping Cart