Lightkeeper healing – individualna terapija

40,0060,00

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Gre za mojo osebno razvito tehniko energijske podpore, ki sem jo pridobival vse od leta 2019.

Ker se dviguje vibracija planeta in pretok energije je zmeraj večji sem se odločil, da “skanaliziram” nekoliko bolj grobo in močnejšo energijo, ki jo občutite med samo terapijo, kot mravljince, povišan srčni utrip, potenje in celo kot bolečino. Tisti, ki ste bolj odprti pa celo kot energijski pretok skozi celotno telo. Največ seveda skozi roke in noge oziroma podplate in dlani.

Sama tehnika je primerna za vse razen otroke mlajše od 8 let. Sicer pa odsvetujem terapijo tudi vsem nosečnicam po 5 mesecu nosečnosti in ljudem s srčnim spodbujevalnikom.

Za vas je terapija izredno enostavna, saj ves čas terapije ležite in se poizkušate čim bolj sprostiti, med poslušanjem nežne ambientalne glasbe.

Terapija je primerna za vse ki se srečujete s telesno izčrpanostjo, utrujenostjo in brez volje do življenja. Ravno tako pomaga bolnikom, ki potrebujejo energijsko podporo pri zdravljenju različnih bolezni. Potrebno je namreč vedeti, da za ozdravitev potrebujemo veliko energije in ta tehnika nam jo zagotavlja. Med in po terapiji se lahko začne proces samozdravljenja na veliko višji ravni, saj ima telo vso potrebno energijo za izvajanje procesa.

Terapija traja do 45 minut. Pogovor in razlaga poteka približno 15 minut sama terapija pa 30 minut oziroma dlje v kolikor je aktiven energijski pretok.

Izvajanje terapije je možno osebno in na daljavo. Ob oddaji naročila izberite osebi obisk ali terapija na daljavo!

Po opravljeni terapiji prejmete simbol, ki ga lahko nosite, ter enega, ki ga imate vedno pod vzmetnico.

Vprašanja FAQ:

Ali moram imeti kaj s seboj ko pridem na terapijo?     Ni potrebno. Pomembno je le da pridete oblečeni v oblačilih v katerih se počutite lahkotno in svobodno.

Koliko terapij je potrebnih, da se stanje izboljša?   Vse je odvisno od primera do primera. Na žalost je to nemogoče napovedati vnaprej.

Ali je terapija primerna za vse bolezni? Da, čisto za vse razen za nosečnice v pozni nosečnosti in za ljudi s srčnim spodbujevalnikom.

Ali mi lahko terapija škoduje? Ne to ni možno, saj terapijo izvajamo s Kreatorjem in svetlobo, ter ostalimi.

Ali imam lahko kake stranske učinke? V kolikor štejemo kot stranske učinke kratkoročno pretirano energijsko ekstazo, ki pa v uri ali dveh popusti. Lahko pa se pojavi tudi kratkotrajna bolečina, ki pa kmalu izzveni.

Ali terapija deluje? Da resnično deluje. V kolikor dvomite se lahko prepričate tako, da na moji FB strani najdete skupinsko terapijo, ki sem jo izvajal na daljavo. Terapija na posnetku ravno tako deluje.

Ali si lahko pomagam samo s posnetkom? V tem primeru ne potrebujem obiska pri vas. Lahko si pomagate s posnetkom. Potrebno je vedeti, da je vseeno nekoliko drugače ko izvajamo individualno terapijo, saj se posvetim samo vam in vaši težavi, ter odpravi le te. Vso energijo prejmete le vi predvsem pa se vsa energija fokusira na reševanje vaše težave. Posnetek lahko poslušate največ 2x dnevno. 

Ali se lahko sam/a naučim te tehnike in jo uporabljam na sebi? Zaenkrat to še ni možno. Predajanje znanja za prvo stopnjo pričakujem konec leta 2021 oziroma v začetku leta 2022. Takrat bomo imeli na voljo prve praktike LK metode. 

 

POSNETEK INDIVIDUALNE TERAPIJE

V kolikor bi želeli imeti nenehno na voljo terapijo vam predlagam, da individualni posnetek terapije. V tem primeru si lahko terapijo predvajate kadarkoli in kjerkoli. Pri tem je pomembno, da nimate omejujočih prepričanj, da to ne deluje.

Posnetek je primeren za vse, ki si želite opraviti več terapij ampak takrat, ko vam ustreza. Lahko jo izvajate kadarkoli razen med vožnjo vam odsvetujem ali pa pozno zvečer. Lahko se zgodi, da ne boste mogli zaspati spet druge popolnoma pomiri in zaspijo (to je potrebno preizkusiti, saj je odvisno od vsakega posameznika).

Posnetek traja od 15-20 minut in je namenjen izključno vam in tudi deloval bo najbolje na vaši vibraciji.  Posnetek lahko poslušate 1x dnevno v primeru hudih bolezenskih stanj do 2x dnevno.

Prejmete ga po elektronski pošti.

 

Dodatne informacije

Lightkeeper terapija

Individualna posneta terapija, Terapija na daljavo, Terapija v živo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Lightkeeper healing – individualna terapija”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0
    0
    Košarica
    Tvoja košarica je praznaNazaj v trgovino

    Shopping Cart