Delavnica Izmerimo energijo

65,00

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Izdelujete svoje izdelke in bi si želeli izmeriti energijski potencial? Ali pa želite le izmeriti količino energije, ki jo nosi vaša hrana? Ali pa morda le koliko energije premorete vi sami in katere čakre vam slabo delujejo?

Končno je tu delavnica, ki vam bo razkrila kakšno energijo nosijo predmeti. V tej delavnici se bomo naučili meriti energijski potencial predmetom, stavbam, krajem ter osebam. Gre za odlično tehniko s katero dobimo točen vpogled v trenutno stanje predmeta ali osebe in tudi kraja.

Merili bomo naše čakre in tako ugotavljali katera od njih ne deluje optimalno in katero čakro je potrebno energijsko podpreti. Ker se bomo naučili delati z nihalom bomo izmerili tudi našo vibracijo in vibracijo naše družine. Na ta način brez težav ugotovimo kdo od njih je najbolj energijsko podhranjen in potrebuje pomoč. Veliko različnih zdravstvenih težav smo odkrili s pomočjo energijskega merjenja.

Hrana je izredno pomemben aspekt in merjenje vam, da odlično informacijo ali vam določena živila znižujejo ali zvišujejo energijo. Izmerili bomo tudi ali vam določena živila ustrezajo in ali delujejo pozitivno na vas. Vse to namreč lahko razberemo s pomočjo tega načina merjenja.

Želite ugotoviti kakšno energijo imajo vaši prostori in zakaj se v nekaterih ne počutite dobro ali pa zakaj vam peša zdravje. Kakšno energijo nosi vaš kraj in kaj lahko naredite, da to spremenite.

Vsak udeleženec prejme:

 • gradivo
 • nihalo
 • 10 različnih skal za merjenje

Tečaj traja 3 ure

Med vikendom poteka od 10-13 ure, med tednom pa od 18-20:30 ure

 

Dodatne informacije

Izberi datum za delavnico Izmerimo energijo

17.11.2022 ob 18, 25.1.2023 ob 18, 23.2.2023 ob 18 uri

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Delavnica Izmerimo energijo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0
  0
  Košarica
  Tvoja košarica je praznaNazaj v trgovino

  Shopping Cart