Tečaj – osnove dela z nihalom

85,00

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Tečaj osnove dela z nihalom  je namenjen vsem, ki si želite naučiti meriti energije. Vsak predmet in vsako živo bitje ima vibracijo in posledično lahko s pomočjo nihala in skal izmerimo energijo.

Na ta način lahko ugotovite kateri deli telesa ali organi vam delujejo slabše, kako se vaše telo odziva na različne zunanje dražljaje, pomagate si lahko pri pomembnih odločitvah v življenju in še veliko več. Energije lahko merite sebi ali pa drugim tudi na daljavo. Seveda pa lahko merimo tudi vibracijo hrani, ki jo zaužijemo ali pa morda izdelkom, ki jih ustvarjamo.

S pomočjo meritev smo velikokrat našli bolezen pri tečajnikih še pomembneje pa je da so sami z meritvami ugotovili kateri organi delujejo slabše in tako rešili težavo še predno je izbruhnila bolezen.

Če kupujete parcelo ali hišo lahko predhodno izmerite vibracijo, naučili pa se bomo tudi kako si pomagati s pomočjo nihala in skal v drugih primerih kot je odločitev za službo  ali pa boste ugotavljali ali imate morda pripete negativne energije.

Na delavnici se naučimo uporabljati nihalo, izmerimo vibracijo čaker, ter organov. Ugotavljamo pa tudi kompatibilnost med partnerji in še veliko več…

Vsak udeleženec prejme:

 • gradivo
 • nihalo (po izbiri)  in mošnjiček
 • 10 različnih skal za merjenje

Tečaj traja 3 ure

Tečaj poteka med 18 in 21 uro.

 

Dodatne informacije

Izberi datum za delavnico Izmerimo energijo

28.6.2023 ob 18 uri, 26.7.2023 ob 18 uri, 21.9.2023 ob 18 uri

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Tečaj – osnove dela z nihalom”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0
  0
  Košarica
  Tvoja košarica je praznaNazaj v trgovino

  Shopping Cart