Energijsko merjenje hiše in prostorov

50,00

Kategorija:

Opis

Se v svojem domu ne počutite najbolje? Ste bolehni? Vam delovno mesto ne nudi podpore? Ponudba energijskega merjenja hiše ali poslovnega prostora je odlična izbira za vse, ki želite izvedeti, kakšno vibracijo nosi objekt. Ponudba zajema meritve vibracije celotne stanovanjske hiše (ali delovnega mesta) kot tudi vsakega prostora posebej (velja za stanovanjsko hišo), zato je pomembno, da ob oddaji naročila naštejete prostore ali jih oštevilčite in mi sporočite le številke. V vsakem izračunu boste prejeli tudi nasvet, kako in na kakšen način očistiti prostor ter kaj storiti v primeru večjih težav.

Slabo počutje in pomankanje energije: pridobljene rezultate lahko uporabite za lažje ugotavljanje, kje imate težavo in kje vam odteka energija. To je izrednega pomena tudi za naše počutje, saj se velikokrat zgodi, da smo nejevoljni in brez energije in nikakor ne moremo ugotoviti zakaj. Zavedajmo se, da prostori v katerih živimo, oddajajo svojo vibracijo in zato tudi vpliva na naše počutje.

Nakup novega stanovanja: tudi v tem primeru je super, če prej preverite kakšno energijo nosi stanovanje ali hiša, ki jo kupujete, da boste vedeli, kako ravnati po selitvi. Preverite kakšno vibracijo nosi celotna okolica, vas, okraj, vas podpira ali zavira?

Nenavadno dogajanje: ni pomembno ali verjamete v nenavadne pojave. Bolj pomembno je to, da ko se nenavadni pojavi vrstijo, izmerimo prostor in ugotovimo, kaj se dogaja oziroma kaj ali kdo se tam zadržuje.

Meritve izvajam s pomočjo nihala in Bovisove skale. Za vsak prostor posebej prejmete razlago in predloge kako izboljšati energijo v kolikor je to potrebno.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Energijsko merjenje hiše in prostorov”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0
    0
    Košarica
    Tvoja košarica je praznaNazaj v trgovino

    Shopping Cart