Energijsko merjenje

25,00

Kategorija:

Opis

Vsak izmed nas ima določeno energijo, ki smo jo prejeli ob rojstvu. Del te energije prejmemo od staršev en del pa sami kreiramo skozi življenje. Zato je pomembno, da skrbimo za njo na kar se da odgovoren način. Seveda pridejo v življenju izzivi, ko imamo manj energije, ampak v takih trenutkih je potrebno dvigniti energijo s pomočjo meditacije in ostalih tehnik. Včasih se zgodi, da to nismo sposobni takoj (ko smo na dnu) ampak v nekaj dneh “ko se odlepimo od dna” in si začnemo dvigati energijo.

Energijo merim s pomočjo Bovisove skale in nihala. In vsakdo izmed nas, ravno tako vsak predmet in žival, ter rastlina  ima svojo energijo, ki jo lahko izmerimo. Merim energijo CHI ali drugače povedano – življenjsko energijo.

V kolikor imate energijski potencial od 1.000-7.000 imate najverjetneje zdravstvene težave, ki jih že rešujete ali pa morate obvezno vzeti resno in poiskati zdravniško pomoč

Energijski potencial od 7.000-12.000 pomeni, da ste zelo telesno izčrpani in morate obvezno spremeniti življenjske navade in začeti meditirati in izvajati druge tehnike. Poskrbeti je potrebno tudi za zdravo prehrano. Tako energijo imate lahko tudi če ste prehlajeni ali imate stresno obdobje v življenju. Poskrbeti morate, da čim prej dvignete vibracijo. V kolikor bi se vam zniževala bi vam to prineslo bolezen. Odnosi na tej stopnji so izziv včasih težko shajate z ljudmi na trenutke tudi z lastno družino.

Od 13.000- 22.000 ima večina ljudi. Pri tem je pomembno, da vzdržujemo ta energijski potencial ali pa ga celo povečamo. Načeloma na tej stopnji ni idealno ostajati, saj vam vsaka bolezen ali življenjska izkušnja zniža vibracijo in pridete na območje od 7-12.000 kjer so bolezenska stanja. V kolikor imate tak energijski potencial vam priporočam meditacijo, lahko poslušate moje brezplačne torkove FBlive Reiki terpaije, uporabite simbole. Pomagal vam bo tudi odhod v naravo in počitnice 🙂  Nekateri odnosi znajo biti izziv največkrat je to ožja družina ali služba.

Od 22.000 – 35.000 je idealen energijski potencial, kar v praksi pomeni, da lepo skrbite za svojo energijo in najverjetneje meditirate ali redno telovadite ali pa uporabljate kako drugo tehniko za dvig in ohranjanje vibracije. Na tej vibraciji je manj bolezni in tudi življenjske preizkušnje predelujemo enostavno in hitro. Če slučajno energijsko pademo se hitro poberemo. Odnosi so v redu morda se najde le tu in tam kak človeček, ki nas uči in izziva ampak vi se učite kako se postaviti zase.

Vsi, ki imate nad 35.000 pomeni, da skrbite za sebe in svoje energijsko telo in ste na visoki vibraciji (to pomeni, da imate manj življenjskih izzivov tisti, ki pridejo pa jih rešujete na enostaven način – nekateri se rešijo, kar sami 🙂 Beseda bolezen vam ni znana v kolikor pa se zgodi vi rešite hitro in učinkovito ta izziv. Odnosi so vam enostavni in hitro rešujete vse izzive oziroma vam je popolnoma vseeno za njih. Ne pustite, da kratijo vaše energije in življenja, ter dobre volje.

Energijo si dvigujemo z: uživanjem zdrave hrane (sadje in zelenjava po možnosti doma pridelana), z meditacijo, jogo, Reiki-jem in ostalimi duhovnimi tehnikami, ter s telovadbo, zabavo, dobro knjigo ali s pomočjo                                                 simbolov in ostalih energijskih pripomočkov (talismanov, piramid, kristalov…)

Energijo izgubljamo z: neprimerno prehrano (preveč mesa in predelane hrane), alkoholom, cigaretami, drogami, slabimi odnosi, ali pa z nizko energijo v hiši, delovnem mestu in okolici največ pa z  jezo in zamero…

Z naročilom te storitve prejmete:

 • energijsko merjenje čaker
 • energijsko merjenje organov (želodec, jetra, ledvice, pljuča in srce, mehur in črevesje) – na ta način lahko najdemo kateri organ deluje najslabše in potrebuje energijsko podporo.
 • energijsko meritev celotnega telesa
 • pri vsaki meritvi prejmete tudi nasvet (kako in na kakšen način zvišati vibracijo) in razlago

Energijsko neravnovesje se pokaže veliko časa pred samo boleznijo.

Meritev prejmete v rok 2-3 dni po naročilu.

0
  0
  Košarica
  Tvoja košarica je praznaNazaj v trgovino

  Shopping Cart