Energijsko čiščenje prostorov

200,001.500,00

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Vibracija prostora

Tako kot ima vsak človek svojo vibracijo ima tudi prostor. Na vibracijo prostora vplivajo tako osebe, kot tudi predmeti in pa dejanja oziroma počutje. Vsaka oseba ima določeno vibracijo in to vibracijo oddaja tudi v prostor v katerem biva, ravno tako pa prostor oddaja nazaj osebi določeno vibracijo. V tem primeru je pomembno, da je razkorak čim manjši  v kolikor govorimo o negativni razliki. Če ima človek 50.000 enot po Bovisu in in ima prostor 20.000 enot po Bovisu potem to pomeni, da vas tak prostor izčrpava. Tudi ko ste na primer doma si ne morete spočiti in ste nenehno utrujeni in brezvoljni. V takem primeru je potrebno očistiti prostor. Svetujem vam naj ima vaš prostor vsaj 3x višjo vibracijo od vas, kar v praksi pomeni; če imate vi 50.000 enot po Bovisu naj ima prostor vsaj 150.000 enot B.

Kako to dosežemo?

Enostavno tako, da  prostor najprej fizično očistimo potem pa še energijsko. Da pa potem prostor energijsko podpremo si lahko si pomagamo s kristali ali z Lightkeeper simboli in pa seveda terapijami kot je Reiki, Lightkeeper Healing ali s pomočjo drugih metod.

V nekaterih primeri pa na žalost tudi to ni dovolj, zato je potrebno malce bolj grob prijem. To se dogaja v primerih ko so v prostorih prisotne tako močne negativne energije, da jih sami težko odstranimo. Takrat vam svetujem, da se odločite za profesionalno energijsko čiščenje. Osebno izvajam energijsko čiščenje prostorov s pomočjo Lightkeeper healing in ThetaHealing metode.

Pogoj je da najprej fizično pospravite hišo ali stanovanje, kolikor je to možno. Eden izmed družinskih članov mora biti prisoten ves čas ob čiščenju. Predlagam, da si ostali vzamejo čas zase in se opravijo na kak daljši sprehod. Čiščenje prostora namreč traja od 1 -3 ur. Odvisno od tega kako energijsko “zapacan” je prostor.

Cena čiščenja prostora je odvisna od velikosti prostora.  Ceno si lahko pogledate v spustnem seznamu.

Nekaj pogostih vprašanj;

Koliko časa prej se je potrebno naročiti na čiščenje?

Vsaj 2-3 tedne.

Se cena razlikuje glede na velikost prostora?

Da, preveri zgornjo lestvico na spustnem seznamu.

 

Dodatne informacije

Prostor velikosti

do 50 m2, do 100 m2, do 200m2, do 300m2, Poslovni prostor do 200 m2, Poslovni prostor do 400 m2, Poslovni prostor do 600 m2, Poslovni prostor nad 800 m2

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Energijsko čiščenje prostorov”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0
    0
    Košarica
    Tvoja košarica je praznaNazaj v trgovino

    Shopping Cart