Energijski servis

40,00324,00

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Energijski servis je namenjen vsem ljudem, ki si želijo duhovne in energijske higiene pa nimajo časa za njo, hkrati pa se želijo redno očistiti vseh zastalih in negativnih energij, ki nam jih prinese življenje.  Ta storitev je namenjena vsem, ki veliko delate in resnično nimate časa, da bi resneje delali na sebi in na svoji energiji, želite pa se dobro počutiti.

Vsa zastala energija in energijski napadi nas namreč usatvljajo in nam jemljejo dragoceno energijo. Če ste v službi ali po službi izredno utrujeni lahko bi rekel preutrujeni pa veste, da temu ne bi smelo biti tako vam predlagam, energijsko čiščenje. Očitno se na vas lepijo ljudje ali druge negativne energije, ki vas izčrpavajo. Na koncu dneva na žalost včasih ni energije ne za družine niti ne za uživanje v življenju in prostem času vsaj tisto malo, kar ga imate. Ker ste lahko zelo omejeni s časom in energijo in se vam v resnici ne da ukvarjati z osebno in duhovno rastjo lahko to storimo tisti, ki to znamo. Ravno tako kot avta verjetno ne popravljate sami in ga peljete na servis lahko tudi tukaj na to gledate na podoben način. Dobite reden servis brez potrebe, da zapuščate svoj dom in delovno mesto in brez potrebe, da izgubljate še tisto malo prostega časa, ki ga imate. Na voljo vam je čudovita storitev, ki vas “redno servisera” vi pa pridobite na energiji, boljšem počutju, bolj harmoničnih odnosih in predvsem na večji uspešnosti.

V kolikor se odločite za to storitev pridobite z njo sledeče:

 1. Redno odpravo negativnih energij (energijskih in čustvenih kavljev), ki vam jih pošiljajo drugi ljudje in vas s tem energijsko in čustveno izčrpavajo
 2. Redno odpravo negativnih energij, kot so razni implanti, demoni, čipi in razne entitete, ter druge energije nizkih vibracij
 3. Vzpostavitev energijskega pretoka in odpravo manjših blokad, ki nastanejo v naših telesih zaradi različnih vzrokov
 4. Z Lightkeeper  terapijo vas bom napolnil  s pozitivno energijo (podobno kot napolnite vaš avto z gorivom). Ta energija vam bo zagotavljala boljše počutje in večjo storilnost, ter boljše psihično počutje in čustveno stabilnost.

Prednost tega je da vam ni potrebno nikamor hodit in izgubljat časa in energije. 1x mesečno oziroma kolikokrat se odločite vam izvedem vse omenjeno in po koncu vam pošljem SMS obvestilo in napišem kratko poročilo. Ni potrebno, da smo v času terpaije v kontaktu, saj jo lahko z vašim dovoljenjem naredim brez vaše prisotnosti. Ob naročilu vas bom prosil le za dovoljenje, da vstopam v vaše energijsko polje in uredim, kar je potrebno.

Na voljo imate 1x mesečno, 2x mesečno 3x mesečno  in pa seveda 1 mesec, 3 mesece ali 6 mesecev . Cene so navedene na zavihku.

Za vse informacije in dodatna pojasnila sem na voljo.

Dodatne informacije

Energijski servis

1x mesečno, 1x mesečno – 3 mesece, 1x mesečno – 6 mesecev, 2x mesečno, 2x mesečno – 3 mesece, 2x mesečno – 6 mesecev, 3x mesečno, 3x mesečno – 3 mesece, 3x mesečno – 6 mesecev

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Energijski servis”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0
  0
  Košarica
  Tvoja košarica je praznaNazaj v trgovino

  Shopping Cart