Mnogi se zmrazite ob misli na črno magijo. Večino je strah sploh omenjat ali govorit o črni magiji. Ampak tudi to je del našega vsakodnevnega življenja. Največ znanja črne magije prihaja iz Balkana, saj je tam dobro poznana. Sicer poznajo vse vrste magije, kot je rdeča, bela in črna. Rdeča je kot veste ljubezenska magija, bela je pozitivna magija, ki jo lahko izvajamo za pomoč. Tokratna tema bo črna magija. Zakaj? Ker se je zgodila ravno meni saj sem, kot veste, imel manjšo nesrečo in sem si zlomil zapestje. Morate vedeti, da vsaka nesreča, ki se vam v življenju zgodi ni črna magija. Velikokrat so zadaj naša prepričanja in podzavestni vzorci, ki nam skreirajo nesrečo. Tudi v mojem primeru je šlo primarno za urok potem pa je ta energija “udarila” v področje, kjer sem bil ta trenutek najšibkejši. Stranke, ki pridejo k meni na terapijo in trdijo, da imajo črno magijo, v večini primerov nosijo le podzavestne vzorce. Samo 7-10% njih ima resnično urok.

Kako vemo, da smo uročeni?

Enostavno, ker nam določene stvari v življenju ne gredo oziroma si jin ne morete razložiti. V mojem primeru je iz nedolžnega zdrsa prišlo do zahtevnega zloma. Kot učim vse moje tečajnike, se morate vedno vprašati, zakaj se vam je to zgodilo? In seveda dobite odgovor.

Kdo izvaja črno magijo?

Na žalost to lahko izvaja vsak. Seveda se moč uroka spreminja glede na izvajalčevo energijsko sposobnost. Močnejši je posameznik, ki izvaja urok, bolj uspešen je pri materializaciji. Na žalost se teh podlih igric poslužujejo tudi ljudje, ki se prodajajo kot svetloba in ljubezen, v resnici pa jih žene samo pohlep in požrešnost. Seveda taki ljudje izkoriščajo svoje znanje tudi za upravljanje večjih množic. Ponavadi gre za ljudi, ki so zgubljeni, prizadeti in nesigurni v sebe in v svoje delo in početje ali pa so preveč nadvladani s svojim EGOm in se izgubijo v občutku božanskosti. Včasih nekateri pozabijo, da so ljudje in se obnašajo kot bogovi.

Prosim vas, nikar ne pozabite, da vsaka taka stvar stane. Plačate jo energijsko in tudi karmično, to pa zato, ker izhajate iz maščevalnosti in sovraštva.

Biti ljubezen in luč ne pomeni samo učenja ampak tudi delovanje v vsakodnevnem življenju.

0
    0
    Košarica
    Tvoja košarica je praznaNazaj v trgovino

    Shopping Cart