Sprejemanje

Sprejemanje dogodkov, odnosov in ljudi je v današnjem času kar velik izziv za vse nas. Za sprejemanje drugih moramo najprej sprejeti sebe. Sprejeti se moramo v celoti take kot smo. Brez kakršnih koli zadržkov. Razumeti moramo, da smo del kreatorja in potemtakem smo popolni taki, kot smo. Saj vem, da ima vsak kak predlog kako se “izboljšati”. Ampak to je le naš EGO, ki predlaga izboljšave za našo dušo smo popolni.

Ko v resnici in v celoti sprejmemo sebe take, kot smo smo sposobni sprejeti tudi druge take kot so. Brez nekih potreb po spreminjanju in popravljanju. Seveda daste lahko nasvet prijateljem v kolikor vas prosijo sicer pa tudi z nasveti ne pretiravajte. Potrudite se, da ne date nasveta nikomur v kolikor vas le ta ni prosil zanj. Vem, da je to včasih težko ampak človeka lahko vsaj vprašate ali ti dam lahko nasvet. Nikoli ne vsiljujte nasvetov.

Situacije oziroma dogodke moramo biti sposobni tudi sprejeti, pa če si to želimo ali ne. V kolikor sprejmete določeno situacijo jo tudi najlažje predelate. Predelate pomeni, da se dvignete nad problem in ga pogledate iz večih zornih kotov ter na ta način predelate. Bodite pozorni kdaj in komu ponujate svoje nasvete in kako in na kakšen način sprejemate situacije.

0
    0
    Košarica
    Tvoja košarica je praznaNazaj v trgovino

    Shopping Cart